Linnanmäellä 12 uutta uudistusta — Vuoristorata juhlii syntymäpäiväänsä tarjoten ilmaiset kyydit

13.07.2015 12:30 -

Linnanmäki toteutti alkukaudesta Linnanmäki toteutti 88 uudistusta ja nyt asiakkaiden tämän kesän toiveiden pohjalta toteutetaan loput 12 uudistusta.

Linnanmäen ravintolat jatkavat palvelujensa uudistamista asiakastoiveiden pohjalta. Raketin vierestä löytyvän kahvilan terassi on nyt katettu ja pienessä sateessakin voi nauttia ulkoilmasta lämpimän kahvikupposen ja vastapaistetun munkin kera. Ravintola Caruzellossa lapset löytävät ilokseen ennen-näkemättömän ison Fatboy-kanin, jonka syliin voi kiipeillä. Lapsia on myös ajateltu uudessa italialaisessa Ravintola Spassossa, jossa on otettu valikoimaan lasten buffet-tarjoilun. Linnanmäen ravintolat tarjoavat nyt myös paljon erilaisia ruokavaihtoehtoja gluteenittomaan ruokavalioon.

Kuvauspisteitä ja ruotsinkielisiä opasteita lisätty 

Uudet nostalgiset valokuvausseinät mahdollistavat kävijän piipahduksen menneille vuosikymmenille ja muiston taltioimisen Linnanmäki -vierailusta. Menneisyyden syövereistä kävijän ohjaa oikeille poluille uusitut lapakylttiopasteet, joissa tekstitys on nyt kävijöiden toiveesta myös ruotsiksi.



13.7. Vuoristorata on maksuton kaikille kävijöille

Teemapäiviä ja erilaisia leikkimielisiä kisailuja on toivottu lisää Linnanmäen Huvipuistoon. Maanantaina 13.7.juhlitaan Vuoristoradan syntymäpäiviä. Vuoristoradan avajaispäivänä 13.7.1951 kierros junan kyydissä maksoi 100 markkaa. Juhlapäivän kunniaksi 64 vuotta täyttävä Vuoristorata on maksuton kaikille kävijöille. Tämän lisäksi kävijät voivat testata Vuoristorata-aiheista tietouttaan sanaristikkotehtävässä, joka jaetaan kävijöille pääsisäänkäynnillä.

Lokit lentävät pois heinäkuun lopulla  

Linnanmäen asiakkaiden uudistustoivelistalla on ollut päästä eroon Huvipuiston alueella lentelevistä lokeista. Lokkeja välttelevien kävijöiden kannattaakin suunnata vierailunsa Linnanmäelle kesän loppupuolelle.

— Iloisena uutisena voimme kertoa, että monikymmenvuotiseen kokemukseemme pohjaten lokit muuttavat pois Linnanmäeltä heinäkuun lopussa, kunnossapitopäällikkö Harri Hongisto naurahtaa.

Lisätietoja 12 uudesta toivotusta uudistuksesta ja Vuoristoradan syntymäpäivistä: www.linnanmaki.fi

Kilpailut

Uusimmat