Duran Duran julkaisee uuden albumin syyskuussa: Mukana muun muassa Lindsey Lohan ja Janelle Monáe

20.06.2015 09:35 -

Paper Gods –nimistä albumia ovat olleet tuottamassa muun muassa Nile Rodgers ja Mark Ronson.   

Brittiläinen popyhtye Duran Duran julkaisee Paper Gods -nimisen albumin 11. syyskuuta. Levyn tuottajina ovat toimineet muun muassa Nile Rodgers ja Mark Ronson. Tuoreella Pressure Off –singlellä vierailee yhdysvaltalainen laulajatähti Janelle Monáe.

Lontoossa äänitetyllä Paper Gods -albumilla vierailee Monaén lisäksi myös muita tähtiä, kuten Red Hot Chili Peppersin kitaristi John Frusciante, kanadalainen Juno-Award -palkittu laulajatar Kiesza, brittiläinen laulaja-lauluntekijä Mr Hudson, viulisti Davidé Rossi sekä näyttelijä Lindsey Lohan. Albumin on miksannut Mark ’Spike’ Stent.

Duran Duran on perustettu Birminghamissa Englannissa vuonna 1978. Nelihenkiseen yhtyeeseen kuuluvat Simon Le Bon (laulu),  Nick Rhodes (koskettimet), John Taylor (basso) ja Roger Taylor (rummut). Duran Duran on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä ja musiikillisesti vaikutusvaltaisimmista yhtyeistä. Duran Duran on hallinnut listoja yli kolmen vuosikymmenen ajan ja myynyt yli 100 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti. Yhtye on myös palkittu monikertaisesti Grammy -, Brit Awards -, ja MTV Video Music Lifetime Achievement –palkinnoilla. Heinäkuussa Duran Duran tullaan lisäksi palkitsemaan Spotify UK Lifetime Achievement Award –palkinnolla.

 

Kilpailut

Uusimmat