Helsinkiläinen, löydät juhannustanssit myös Linnanmäeltä

18.06.2015 12:04 -

Moni suomalainen suuntaa omalle tai vieraalle mökille juhannuksen viettoon. Kaupungissakin löytää tekemistä. Esimerkiksi Helsingin Linnanmäki pitää huvipuistonsa ravintolat ja laitteet auki normaalisti. Kokkoja sytytetään niinkin keskustassa kuin Kaivopuiston rannassa.

Juhannusohjelman avaa Teemu Harjukarin vetämä yhteislauluilta torstaina 18. kesäkuuta klo 18.

Perjantaina 19.6. klo 19 aaton juhannustanssit tanssitaan Kaisa-Mari Ruokolainen & FoxPop -yhtyeen säestyksellä Linnanmäen ohjelmalavalla Estradilla. Luvassa on muun muassa suomalaista tangoa ja lattarimusiikkia.

Juhannuspäivänä, lauantaina 20.6. nähdään Estradilla klo 15 ja 17 Pikku Kakkosesta tuttujen Mimin ja Kukun lauluseikkailu, johon yleisön lapset pääsevät mukaan. Sunnuntaina 21.6. klo 15 ja 17 Estradille nousee lastentaikuri Jokeri Pokeri Box. Alueen ravintolat ja terassit ovat kaikki juhannuksena auki.

Juhannusta vietetään perinteisin kokoin muun muassa Seurasaaressa, Pihlajasaaressa ja jopa Kaivopuistossa, kertoo Helsingin kaupungin virallinen matkailusivusto Visithelsinki.fi.

Lue lisää helsinkiläisten juhannuksenviettopaikoista!

Nova tarjoilee juhannuspäivänä taajuudellaan ja verkkoradiossa kuuntelijoiden äänestämän Juhannuslista TOP 200:n aamukahdeksasta alkaen. Äänestyksen voittaja selviää puoliltaöin.

Kuva: Linnanmäki ja Shutterstock

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat