Anna karvojen kasvaa: Kesän trendi on ajamattomat kainalot

11.06.2015 11:30 -

Monet julkkisnaiset ovat jo lähteneet kesän trendin mukaan ja esiintyneet lyhythihaisissa paidoissa kainalokarvat rehottaen.

Naisten oikeuksien puolestapuhuja kiinalainen Xiao Meili on käynnistänyt kilpailun, jossa hän pyytää naisia lataamaan sosiaaliseen mediaan kuvia karvaisista kainaloistaan. Hän ja monet julkisuudesta tutut naiset kuten Madonna, Miley Cyrus ja Lena Dunham ovat haastaneet pinttynyttä kauneuskäsitystä. He ovat julkaisseet kuvia karvaisista kainaloistaan.

— Miehillä on enemmän vapautta päättää, mitä he tekevät vartalollaan. Jos kaikki eivät halua ajaa kainaloitaan, muiden ei pitäisi pitää heitä ällöttävinä, epähygieenisinä tai epänaisellisina, Xiao Meili kertoo New York Timesin haastattelussa.

 

Kuva, jonka Lena Dunham (@lenadunham) julkaisi21. 05ta 2015 klo 21.32 PDT

Kainalokarvojen ajaminen vakiintui naisten kauneusrutiineihin 1900-luvulla. Pian karvattomista kainaloista tuli olettamus ja karvaisia kainaloita paheksuttiin.

 

 

Naiset seuraavat esikuviensa esimerkkiä

Monet naiset ovat Xiao Meilin aloittaman kilpailun ja julkkisnaisten tavoin ladanneet sosiaaliseen mediaan kuvia karvaisista kainaloistaan tunnisteilla #armpithairdontcare ja #hairypitsclub. 

 

Kuva, jonka ~Pika (@pik_hurt_chu) julkaisi6. 06ta 2015 klo 0.15 PDT

Kuvat: Shutterstock

(Nova/Mashable.com)

Kilpailut

Uusimmat