Leila K mukaan Tammerfesteille — Tampereella nähdään myös kova kattaus kotimaisia tähtiä

10.06.2015 12:53 -

Kaupunkifestivaali Tammerfest järjestetään Tampereella 15.–18.7.2015.

Tammerfestin pääareena on saanut ulkomaisen esiintyjävahvistuksen, kun ruotsalainen Leila K viimeistelee rap-duo Rob’n’Razin kanssa Ratinnanniemen festivaalipuiston lauantai-illan. Räväkkä leidi julkaisi 1990-luvulla megahitit Got to Get, Electric, Open Sesame ja C’mon Now. Nyt hän on tehnyt paluun ja saapuu myös keikalle Tampereelle.  

Kotimaisista artisteista Ratinanniemessä nähdään muun muassa Don Huonot, Jenni Vartiainen, Jari Sillanpää, Kaija Koo, Haloo Helsinki!, Sanni, Kasmir sekä Popeda ja .

Tammerfest ottaa varaslähdön jo keskiviikkona 15.7., kun Ratinassa esiintyvät Robin, Isac Elliot ja Mikael Gabriel.

Ratinanniemen päiväkohtainen aikataulu on julkistettu

Klubiohjelmisto esittelee kotimaisia artisteja yli tyylirajojen Tammerfest-klubiohjelmisto Tullikamarilla tuo paikalle liudan suomalaisartisteja. Pakkahuoneen puolella keskiviikosta lauantaihin esiintyvät muun muassa raskaamman rokin ikonit Mokoma, Kotiteollisuus ja Stam1na.

Klubin lavalle nousevat mm. räppäri Asa yhtyeineen, kulttibändit Circle ja 22-Pistepirkko sekä heavy-bändi Medeia.

Popin ystävät suuntaavat Ilves Bar & Nightiin. Antti Tuisku päästää pedon irti ke 15.7., ja torstaina 16.7. Pariisin Kevät lumoaa festivaaliyleisön indie-popilla. 

Henry’s Pubissa kokoontuvat miehisen rockin kannattajat. Tammerfest-viikolla pubin puolella esiintyvät esimerkiksi Yö-yhtyeen keulahahmo Olli Lindholm, Pauli Hanhiniemi ja Ville Rauhala MAD-duokokoonpanollaan sekä Aki Kaurismäen elokuvistakin tuttu Marko Haavisto ja Poutahaukat.

Jack The Roosterissa tai Amadeuksessa soittavat puolestaan tribuuttibändit.

Tutustu Tammerfestin klubiohjelmistoon täällä

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat