Johanna Kurkela Live Aid -konsertista: Jos mietin tätä syvällisemmin, alan kyynelehtiä

05.06.2015 12:00 -

Live Aid Uusi Lastensairaala -megakonsertti kerää Helsingin olympiastadionille 300 esiintyjää. Yksi heistä on Johanna Kurkela, jolla on edessään ensimmäinen stadion keikka.

Johanna Kurkela nousee huomenna lauantaina 6.6. Live Aid Uusi Lastensairaala -konsertin lavalle. Kyseessä on Kurkelan ensimmäinen stadionkeikka ja jännitystä on ilmassa.

—   Pelottaa ihan myöntää, että tämä on minun ensimmäinen kerta stadikalla. Jalat eivät ole koskaan ennen vieneet tänne. Tässä on niin paljon uutta. Onneksi täällä on paljon tuttuja ihmisiä, joiden kanssa saa jakaa musiikin iloa, Johanna Kurkela kertoo Novan haastattelussa heti lavaharjoituksista päästyään.

Johanna Kurkela sanoo jännittämisen olevan hänelle täysin hallitsematon juttu.

—   Vaikka ajattelee, että tämä on mahtavaa ja hauskaa, niin keho jännittää. Maha on sellainen hermostunut ja jollain lailla alkaa pussi kohota. Ehkä se on luonnollista ja kertoo, että on tässä hetkessä täysillä mukana.

Uusi Lastensairaala projekti Lohtu-kappaleen ja jättikonsertin myötä saa Kurkelan herkistymään.

—   Jos tätä miettii tosi syvällisesti, niin saman tien alkaa kyynelehtiä. Kun katsoo ihmiskunnan historiaa, mitä kaikkea on saatu aikaan sotineen. Tämä projekti on sellainen negaatio kaikelle sille kurjalle mitä ihmiset ovat saaneet aikaan. Tällaisia projekteja, jossa ihmiset haluavat tehdä hyvää lasten hyväksi ja katsovat eteenpäin tulevaisuuteen, siinä on jotain pohjattoman koskettavaa. Olen kiitollinen, että saan elää tällaisessa maassa, jossa ihmiset välittävät toisistaan ja välittävät yhteisestä tulevaisuudesta.

Joahnna Kurkelaa haastatteli Kristoffer Ignatius. Kuuntele koko haastattelu: 

Osta lippusi Lippupalvelusta tai Paavo Nurmen kentän Lippupalvelun lippupisteestä, joka aukeaa lauantaina klo 14. Live Aid Uusi Lastensairaala -konsertin portit aukeavat kello 15 lauantaina. Konsertti alkaa kello 17 ja jatkuu ilman taukoja kello 22 asti. Konsertissa nähdään 300 eri esiintyjää. 

Viisituntinen kiitoskonsertti nähdään suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa 6. kesäkuuta kello 17 alkaen. Nova lähettää konsertin suorana taajuudellaan, minkä lisäksi konserttia pääsee kuulemaan verkkoradion kautta missä vaan. Lipputulot sekä suoran lähetyksen aikana lahjoitetut rahat ohjataan lyhentämättömänä Uuden Lastensairaalan rakentamiseen.

Kilpailut

Uusimmat