Näin syntyi Anssi Kelan hittibiisi: Edellisen levyn "täyteraita" laitettiin vaihtoaitioon

13.05.2015 19:06 -

Novassa vieraillut Anssi Kela paljastaa uutuusalbuminsa nimikkokappaleen Nostalgiaa -taustoja. Kappale piti julkaista jo miehen edellisellä levyllä, mutta toisin kävi.

— Edellisen albumin versio oli tavallaan ihan ok. Sen olisi voinut pistää edelliselle levylle. Se olisi ollut siellä selkeä "albumiraita", Kela muistelee.

Hän kuitenkin epäröi biisin kanssa ja päätti jättää sen julkaisematta toistaiseksi.

— Mulla oli fiilis kertosäkeestä, että tuossa on ehkä ainesta johonkin muuhun, kuin pelkkään albumiraitaan. Ehkä parempi ottaa se vaihtoaitioon edelliseltä levyltä ja palataan tähän asiaan seuraavan albumin tiimoilta, Anssi Kela kertaa.

— Näin tein. Otin uudestaan biisin työn alle. Kirjoittelin ja sovitin ihan uuden rallin siitä. Edellisen levyn täyteraidasta tulikin uuden albumin ensimmäinen sinkkubiisi.

— Välillä nää biisit syntyy helposti ja joskus ne vaan vaatii työstöä ja uutta kirjoittamista. Se vaivannäkö yleensä kannattaa. Joskus biisit täytyy käydä vaan viemässä sinne syvään päähän, eikä saa antaa niiden kanssa periksi tai luovuttaa liian nopeasti. Tää kappale oli selkesti työvoitto.

Kuuntele:



Novassa vietetään Kelatorstaita klo 6-14. Kuuntele taajuudelta Anssi Kelan uutuusalbumi ennakkoon. Anssi Kela esittelee itse jokaisen kappaleen samalla. Verkkoradio

Kilpailut

Uusimmat