Radiojuontaja Renne Korppila nähdään supersankarielokuvassa

08.05.2015 21:00 -

Radiokanava NRJ:n juontajana tunnettu Renne Korppila nähdään kotimaisessa supersankarielokuvassa.

Renn Korppila nähdään Jesse Haajan ohjaamassa valmistuvassa Rendel-supersankarielokuvassa. Elokuva saa ensi-iltansa vuonna 2016. 

— Olin jo pitkään odottanut, että joku tässä maassa olisi riittävän hullu ryhtyäkseen tekemään suomalaista supersankarielokuvaa. Kun huomasin, että Haaja oli tarttunut tähän haasteeseen, eihän siitä voinut olla innostumatta.
 
Rooli innokkaana kehonrakentajana tunnetulle Korppilalle löytyi kuin itsestään.
 
— Kun luin käsikirjoituksen viimeisimmän version, tajusin heti että Lahtaaja-niminen roistohahmo on kuin ilmetty Renne: hemmetin iso kaveri, jolla on tilannekomiikka hallussa, Jesse Haaja kertoo.
 
Korppila on tulevasta elokuvaroolistaan varsin innostunut. Hän kertoo roolin olevan unelmien täyttymys.
 
— Supersankarisarjakuvat ja -filmatisoinnit ovat olleet lähellä sydäntäni pikkupojasta saakka. Ja pikkupoikahan minä olen pohjimmiltani vieläkin, Korppila sanoo.
 
Korppila nähdään Lahtaajan roolissa ensimmäistä kertaa Cannesin elokuvajuhlilla 14. toukokuuta, jossa järjestetään elokuvan toisen teaser-kohtauksen maailmanensi-ilta. Elokuvajuhlien yhteydessä käynnistyy myös Indiegogo-joukkorahoituskampanja. Tavoitteena on saada kerättyä 80 000 dollaria.
 
Muita elokuvaan kiinnitettyjä näyttelijöitä ovat muun muassa Matti OnnismaaKris GummerusRami Rusinen ja Alina Tomnikov. Elokuvan kuvaukset alkavat kuluvan vuoden syyskuussa, ja sen on tarkoitus valmistua vuoden 2016 aikana. 

Kuva: Reldel/Juuli Aschan

Kilpailut

Uusimmat