Tähdet, tähdet -finalistit Laura ja Waltteri ennen loppuhuipennusta: Turnausväsymystä ja tunteet pinnassa

07.05.2015 14:55 -

Tähdet, tähdet -ohjelma huipentuu jännittävään finaaliin sunnuntaina 10. toukokuuta. Finalistit Laura Voutilainen ja Waltteri Torikka ovat intoa täynnä ja odottavat malttamattomana tulevaa koitosta. 

Kuuntele haastattelu:



Kaksikko saapui hyväntuulisina Novan aamun haastatteluun. Laura Voutilainen ja Waltteri Torikka nousevat äitienpäiväsunnuntaina viimeistä kertaa Tähdet, tähdet -lavalle. Finaalin päätteeksi yleisö äänestää jomman kumman vuoden 2015 Tähtien tähdeksi.

Viikkojen uurastuksen jälkeen voimat ovat koetuksella ja tunteet pinnassa.

— Sunnuntai oli herkistävä monella tapaa. Tässä on kymmenen viikkoa takana. Pieni turnausväsymys on mukana. On niin antanut kaikkensa, tiristänyt joka pisaran ulos. Sieltä tulee ne kyyneleetkin, Laura kertaa tunnepitoista Tähdet, tähdet -semifinaalia ja useiden viikkojen taivalta.

— Tämä on ollut tunteiden vuoristorataa ja nämä eri genret! Miten syvälle niihin pitää mennä, että niistä tulee uskottavaa. Tutkimistyötä ja heittäytymistä. Kyllä siinä on kaikkensa antanut, Laura miettii.



Waltteri jatkaa samoilla linjoilla.

— Olen joka sunnuntai kokenut sellaista häpeän sekaista pelkotilaa enemmän vai vähemmän. Jatkuvasti olen ollut epämukavuusalueella hyvin vahvasti eri genreissä. Aikamoinen matka, Waltteri kertoo.

Tähdet, tähdet -finaalissa kuullaan kummankin finalistin esittäminä yksi kappale Tähdet, tähdet -kauden ajalta ja lisäksi kipale heidän omasta tuotannostaan sekä heille itselle merkittävä kappale kautta aikojen.

— Onneksi nämä ovat sellaisia lauluja, mitä olemme esittäneet, Laura huokaisee.

— Mulla ei ole omaa tuotantoa, eli minulla rakentuu vähän eri tavoin tuo sunnuntai. Hieno konsertti on kyllä luvassa, Waltteri jatkaa.

— Siitä tulee mahtava show! Monipuolinen ilta. Kappaleet on valittu niin, että siitä tulee hyvä ohjelma.

Nämä kappaleet kuullaan suorassa lähetyksessä:

Laura Voutilainen: Sin Wagon (Dixie Chicks)

Waltteri Torikka: Livin´ la vida loca (Ricky Martin)

Laura Voutilainen: Rakkautta ei piiloon saa

Waltteri Torikka: Hopeinen kuu

Laura Voutilainen: Power of Love (Celine Dion)

Waltteri Torikka: You Raise Me Up (Josh Groban)

Tähdet, tähdet finaali sunnuntaina klo 19.30 MTV3-kanavalla.

(Nova, MTV)

Kilpailut

Uusimmat