Ei sentään Speedot jalassa: Tältä näytti Anna lapsesi pukea sinut -päivä Novan toimituksessa

24.04.2015 14:00 -

Katso millaisia asukokonaisuuksia kolme, viisi ja kahdeksanvuotiaat lapset olivat vanhemmilleen suunnitelleet. 

Tänään perjantaina 24.4. vietetään Anna lapsesi pukea sinut -päivää. Mediapersoona Lauri Salovaara on luonut Facebookkiin Let your toddler dress you Day / Anna lapsesi pukea sinut -Päivä -tapahtuman, brittiläisen Summer Bellessan blogikirjoituksen innoittamana. 

Teemapäivän ohjeistuksesta tapahtumasivuilla Facebookissa lukee: Pyydä lastasi valitsemaan vaatteet, joihin pukeudut yhden päivän ajaksi. Näytät hänelle vaatekaapit mistä materiaalia löytyy. Kyllä, ne karvahatut ja uimakamppeet myös. 

Novan toimituksessa näkyi tänään tavallista enemmän pirteitä värejä ja kimalletta.

— Missä vaiheessa näistä väreistä luovutaan? Sillä istumalla päätin, että kaappiin tulee tänä kesänä värejä. Piste, Novan sisältöjohtaja Ninja Hautamäki tuumaa.

— Häpesin kuinka vähän värivaihtoehtoja minulla oli tarjota. Viisivuotias tyttäreni on valinnut nämä vaatteet. Hän sanoi, että mama sinulla on aivan liian paljon mustia vaatteita. Se oli ensimmäinen kommentti, joka on täysin totta. Hän valitsi kaiken mikä kiilsi ja oli mahdollisimman värikästä.

— Pari päivää sitten kysyin tytöltäni, että haluaako hän valita minulle vaatteet perjantaiksi. Se ilme, joka samantien napsahti hänen kasvoilleen aiheutti kyllä levottomuutta, Novan Aamun juontaja Minna Kuukka naurahtaa.

— Kahdeksanvuotias on sellainen väli-ikä. Pitäisi olla vähän pienempi, että päästäisiin sille uimarengasosastolle ja lähdettäisiin kerta kaikkiaan villisti liikkeelle. Kyllä kehtasin näillä lähteä tänään liikkeelle.

— Minulla on 10-vuotias tyttö ja kolmevuotias poika. Ongelmana oli, että kumman annan päättää. Ongelma meni sitten siinä, kun tyttö lähti kouluun. Se oli tavallaan ihan hyvä, koska hänellä on jo sellaista kettuilun hakuisuutta. Olisin tullut todennäköisesti Speedot jalassa töihin, Novan luovan tuotannon päällikkö Jupe Tuomola kertoo.

— Kolmevuotias halusi, että iskällä on mukava olla töissä, joten mulla on tämmöinen yöpuku ja sen päällä hieno pinkki toppi. Kun olin menossa ovesta ulos, Nikki huusi vielä, "iskä sinulta puuttuu mieshattu". Hän sitten valitsi tällaisen jenkkilippistyylisen päähineen. Näillä mennään ja onneksi ei ole montaa palaveria tänään. Vähän jännittää mennä tuonne MTV:n ruokalaan, mutta ei se mitään.

Kuvat: Kristoffer Ignatius

(Nova)

 

Kilpailut

Uusimmat