Räpdiiva Nicki Minaj vihdoin Suomeen!

02.04.2015 12:00 -

Hiphopin kuningatar Nicki Minaj saapuu Lahdessa järjestettävän Summer Up -festivaalin pääesiintyjäksi heinäkuussa.

Muodokkaista kurveistaan ja räväkästä tyylistään tunnettu Nicki Minaj on eittämättä viime vuosien yksi kovimmista kansainvälisistä naisartisteista. Nickin hitteihin lukeutuvat muun muassa  Superbass, Starships, sekä Anaconda.  



Supertähti muistetaan myös muutaman vuoden takaisesta American Idol –tuomaroinnista, jonka erimielisyydet megadiiva Mariah Careyn kanssa nousivat otsikoihin ympäri maailmaa. Lue: Mariah Carey ja Nicki Minaj taas toistensa kimpussa: En tiennyt, että hän osaa laulaa!

Lahdessa nähdään heinäkuussa lisäksi yhdysvaltalaisten veljesten Swae Leen ja Slim Jimmyn muodostama rap-duo Rae Sremmurd, joka tunnetaan parhaiten No Type -singlestä. Nicki Minaj  ja Rae Sremmurd esiintyvät festivaalin  aloituspäivänä perjantaina.

Maailmantähtien lisäksi Summer Up –festivaalissa nähdään myös Suomen suosituimmat urbaanin musiikin tähdet. Tänä vuonna luvassa on ennätysmäärä ainutlaatuisia yhteiskeikkoja, joita ovat esimerkiksi:

JVG:n ja Tippa-T:n yhteisshow

Teflon Brothersin, Ruger Hauerin, Heikki Kuulan ja Paperi T:n yhteisshow

Ruudolfin & Karri Koiran, Musta Barbaarin, Jusufin ja Särren yhteisshow

Aivovuodon, Kridlokin ja Tuuttimörön yhteisshow 

Mäkin, Kuben ja Adi L Haslan yhteisshow

Muita kotimaisia kiinnityksiä ovat Hartwall Areenan kahdesti loppuunmyynyt Elastinen, Robin, Kasmir, Brädi, Uniikki, Mikael Gabriel, Solonen & Kosola, Atomirotta, Aste, Redrama, Asa Majuri, Raappana & Puppa - J sekä Nopsajalka.

Lipunmyynti festivaaleille käynnistyy tiistaina 7.4. Lippupalvelussa.

Kilpailut

Uusimmat