Radio Novan Kesäaamuun on saapunut Suvin juontopariksi Aki Riihilahti - mitä Akille kuuluu? Suvi haastaa Akia erinäisiin juttuihin, mutta miten voitontahtoinen mies pärjää haasteissa. Kesäpuhelimeen tuli vihdoin vastaus tauon jälkeen ja sieltä vastasi helsinkiläinen Jasmin. Kuuntele Kesäaamun parhaat palat tästä!
Sarja julkaistaan vuonna 2023.
Nanna Karalahti kertoo iloisen uutisen Instagramissa.
Mariko Pajalahti muistetaan muun muassa Kwan-yhtyeen laulajana.
Novan Iltapäivässä Suvilla ja Akilla on edelleen tavarat hukassa.
Radio Novan Iltapäivän Mahtava marraskuu jatkuu, kun Suvin seuraksi studioon on saapunut parkettien partaveitsi Aki Riihilahti.
Näyttelijä Kari Hietalahti on ollut yhdessä avovaimonsa kanssa jo nuoruudesta asti. Hän kertoo Anna-lehdelle, miksi he eivät ole menneet naimisiin.
Radio Novan Aamussa Minnalla on takapaksissa lommo ja Aki pohtii, oliko Lahtea keksitty vielä 60-luvulla. Parta-Markus lähtee toteuttamaan suurta missiota: kauanko kuluu aikaa, kun jakaa 10 ämpäriä Helsingin keskustassa? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Petteri Summasen ohjaamassa Karuselli-sarjassa sukelletaan nyky-Suomen eri kupliin. Sarjaa tehdessään Summanen ja näyttelijä-käsikirjoittaja Kari Hietalahti miettivät, millä tavalla komediaa on nykyään sopiva tehdä.
Aki Riihilahti paljastaa kumppanikriteerinsä ja myös sen, mistä pukukopeissa todella puhutaan.
Radio Novan Kesäaamussa otetaan aiheeksi Tinder. Esko ja Suvi pohtivat myös sähköpotkulautojen vaaroja. Kesäaamun vieraana on tänään Aki Riihilahti. Kuuntele Radio Novan Kesäaamu tästä!
Hietalahti muistetaan muun muassa Vintiöt-sarjasta.
Pariskunta on ollut naimisissa vuodesta 2015 lähtien.
Jere Karalahti on opetellut nykyään käyttämään alkoholia sivistyneesti.
Luokkakokous 3 - Sinkkuristeily -elokuvan uutta ensi-iltaa ei ole vielä paljastettu.
Dokumenttielokuva julkaistaan 13. tammikuuta.