Antti Tuisku - Peto on irti

05.03.2015 11:30 -

Antti Tuiskun rohkea uutuusbiisi Peto on irti esittelee uudistuneen popparin. Kappale on saanut mukavan vastaanoton radioissa ja siihen kuvattu musiikkivideo on kerännyt maaliskuun alkuun mennessä yli 700 000 näyttökertaa.



- Muistan, kuinka alkuvuosina keikkapaikoillakin oikein vilisi peto-kylttejä... Kerroin tarinaa biisin muille tekijöille Jurekille, Aku Rannilalle, Saara Törmälle ja Kalle Lindrothille, ja he innostuivat ajatuksesta tehdä hauska, itseironinen, ajankohtainen ja soundiltaan tätä päivää ja vähän huomistakin oleva biisi, kommentoi Antti singlen taustoja.

Peto on irti on herättänyt valvavasti kiinnostusta ja mielipiteitä. Tämän tietää myös poppari itse.

- Olen häkeltynyt! Luulin, yksitoistavuotisen urani aikana nähneeni jo kaikenlaista, mutta Peto on irti -biisin menestys tuli silti suurena yllätyksenä. On hienoa, miten kappale jakaa vahvasti mielipiteitä. En halua olla kädenlämpöinen artisti vaan Suomen puhutuin poptähti, ja ainakin viimeisen muutaman päivän aikana olen onnistunut siinä, Antti nauraa.

Kuuntele Antin haastattelu Novan aamussa



Antti Tuiskulla on takanaan yhdentoista vuoden ura ja hänen yhdeksän albumiaan ovat kaikki myyneet vähintään kultaa. Antti Tuiskun kymmenes, Jurekin tuottama studioalbumi julkaistaan myöhemmin tänä vuonna. Uuden levyn tekoprosessia voi seurata MTV Katsomossa 10. huhtikuuta alkavassa dokumenttisarjassa Antti Tuisku – Peto on irti. Kuusiosainen nettisarja käsittelee vuoden verran paluutaan valmistelleen muusikon uutta tulemista sekä miehen henkilökohtaista elämää.

<cms katsomo 445435 />
Radio Nova Uutuudet:

Kilpailut

Uusimmat