Nokkela taulukko auttaa katsomaan kuinka Oscar-puvut ovat muuttuneet aikojen saatossa

22.02.2015 13:43 -

Kuinka monta punaista mekkoa Oscareiden historiassa on nähty? Entä mihin yli 60-vuotiaat näyttelijättäret ovat pukeutuneet? Interaktiivinen infografiikka näyttää nyt yli 150 mekkoa yli 46 suunnittelijalta – ja on yllättävän koukuttava.

Oscareissa nähdyt mekot keskusteluttavat seuraavana päivänä. Vuotta myöhemmin harva kuitenkaan muistaa millaista pukuloistoa punaisella matolla nähtiinkään, saati sitten millaisia mekkoja juhlissa nähtiin 1920-luvulla.

Lontoolainen Big Group markkinointitoimisto on luonut sivuilleen interaktiivisen taulukon, josta voi tarkastella piirrettyjä versioita historian saatossa Oscar-gaaloissa esiintyneistä mekoista.

This infographic of Oscar Dresses from @biggrouplondon is brilliant: http://t.co/TNb2j9FkpS #oscardresses

— Rosie Pentreath (@RosiePentreath) 20. helmikuuta 2015

Sivulla on mahdollista tutustua eri aikakausien mekkoihin, yksittäisten näyttelijöiden asuihin, tarkastella pelkästään tietyn värisiä pukuja, katsella vaikuttaako puvunkantajan ikä asuvalintoihin tai yhdistellä kaikkia edellä mainittuja.

Firma on myös luonut julisteen, jossa on piirros jokaisesta parhaan naisnäyttelijän pystin pokanneen tähden mekosta. Käy myös katsomassa valokuvat voittajien mekoista Daily Mailin sivuilta.

The evolution of the Oscar dress since 1929 revealed http://t.co/Rh1yEO7Dw8 via @Femail @danabickley #OscarDresses #AcademyAwards

— Fran Bickley (@FranBickley) 19. helmikuuta 2015

 

Ei muuta kuin valmistautumaan illan pukuloistoon!

Oscar-gaalaa juhlitaan sunnuntain ja maanantaina välisenä yönä.

Kuva: Shutterstock

(Radio Nova, Daily Mail, biggroup.co.uk)

Kilpailut

Uusimmat