Roxette esiintyy kesällä Vaasassa

10.02.2015 12:34 -

Wasa Open Air 2015 -tapahtuman pääesiintyjänä nähdään länsinaapurimme suosikki Roxette. Wasa Open Air 2015 on samalla vaasalaisten pääsarjatasoisten urheiluseurojen Vaasan Sportin ja Vaasan Palloseuran tukikonsertti.

Wasa Open Airin konsertti on Roxetten kesän ainoa Suomen-keikka ja se on osa yli 70 miljoonaa levyä myyneen yhtyeen 30-vuotisjuhlakiertuetta. Konsertti järjestetään Vaasassa 15. elokuuta.

1980-1990-lukujen taitteessa tähtikartalle ampaissut ja tuolloin suomalaisissa kansainvälisellä menestyksellään kateuttakin aiheuttanut Roxette tunnetaan hiteistään kuten The Look, Listen to Your Heart, It Must Have Been Love ja Joyride.

Vaasa on Roxetten juhlakiertueen ainoa pysähdyspaikka Suomessa. Wasa Open Air 2015 -tapahtuman kaksi muuta artistia julkistetaan myöhemmin. Lipunmyynti alkaa 17. helmikuuta. 

Loud N´Live Promotionsin tuottama Wasa Open Air 2015 tapahtuma on pääsarjoissaan pelaavien Vaasan Sportin ja Vaasan Palloseuran tukikonsertti, jonka avulla seurat keräävät resursseja omalle toiminnalleen. Lisäksi seurojen junioreilla on mahdollisuus osallistua tapahtuman toteutukseen.

Lisää aiheesta:

Roxetten Per Gessle: Ikä tuo itsevarmuutta

Kuva: Shutterstock

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat