Nainen ei ole hymyillyt 40 vuoteen: En halua rypyn ryppyä!

04.02.2015 09:13 -

50-vuotias Tess Christian ei ole hymyillyt kertaakaan täytettyään 10 vuotta. Nainen ei halua kasvoilleen rypyn ryppyä ja onkin mielestään säilynyt ikätovereihinsa verrattuna hyvin sileänä. 

Monet naiset koittavat usein välttää ryppyjen saamista äärimmäisillä keinoilla. Toiset käyttävät pienen omaisuuden ihmevoiteisiin, toiset turvautuvat botoxiin ja Tess Christian hymyttömyyteen. Hän ei olekaan hymyillyt 40 vuoteen, ei edes lapsen syntymän jälkeen.

– Omistautumiseni on tuottanut tulosta eikä minulla ole rypyn ryppyä. Kun lapseni syntyi, olin täynnä iloa. En silti nähnyt tilanteessa syytä hymyyn, Christian perustelee Daily Mail -lehdelle.

Christianin mielestä hänen menetelmänsä on luonnollisempi kuin botox ja tehokkaampi kuin ryppyvoiteet. Hän korostaa, ettei ole onneton, vaikka ei koskaan hymyilekään. Dermatologi Nick Lowe uskoo kikan toimivan.

– Rypyt syntyvät, kun kasvojen lihakset rypistyvät. Jos pystyy kontrolloimaan kasvojen ilmeitä, voi ryppyjen määrää vähentää. On kuitenkin tylsää ja hämmentävää elää hymyilemättä, Lowe huomauttaa.

Myöskään psykologi ei kannata hymyilemättömyyttä.

– Hymyiltäessä vapautuu endorfiineja, jotka tuottavat onnellisuutta. Hymyily on välttämättömyys mielenterveydelle, Amanda Hills kertoo.

Niin ikään hymyilemättömyyden nimiin kuitenkin vannoo myös 38-vuotias Vicky Kidd, joka ei ole juurikaan hymyillyt viiteen vuoteen. Hän ei ole kuitenkaan niin äärimmäinen kuin Christian, vaan hymyilee kyllä ihmisille takaisin, jottei vaikuttaisi epäystävälliseltä.

Täysin päinvastaista elämäntapaa taas viettää 70-vuotias Christyne Remnant, joka ei ole lakannut hymyilemästä 62 vuoteen. Hän päätti, ettei koskaan kurtista kulmiaan nähtyään rypyt isoäitinsä ja tämän kavereiden ryppyiset otsat.

Katso naisten kuvat ja kertomukset Daily Mailin sivuilta

Kuva: Shutterstock

(Radio Nova, Daily Mail)

Kilpailut

Uusimmat