Whitney Houstonin tytär löydettiin ammeesta äitinsä tavoin – perhe valmistautuu pahimpaan

02.02.2015 09:46 -

Whitney Houstonin tyttären Bobbi Kristina Brownin tila on huono. 21-vuotias löydettiin lauantaina äitinsä tavoin kylpyammeesta tajuttomana. Hänen kasvonsa olivat pinnan alla.

Bobbi Kristina saatiin elvytettyä, mutta hänen ennusteensa ei ole hyvä. Eri lähteiden mukaan hengityskoneessa makaava Bobbi on vaivutettu koomaan. TMZ -sivuston mukaan hänella on vain vähäistä aivotoimintaa jäljellä.

Sairaalaan saapuneita perheenjäseniä on kehoitettu valmistautumaan pahimpaan. Perhelähteiden mukaan Bobbin aivot kärsivät pahoja vaurioita hapenpuutteessa.

Whitney Houstonin ex-mies, laulaja Bobby Brown on murtunut ja valvoo tyttärensä rinnalla sairaalassa. Hän on pyytänyt kaikkia rukoilemaan Bobbi Kristinan puolesta ja antamaan perheelle rauhaa vaikeana aikana.

Littlelady&yourgrowing young man @nickdgordon miss you mommy ..:') SOmuch.. loving you more every sec. #Anniversary! pic.twitter.com/3NBj8gwAi0

— Bobbi Kristina H.G. (@REALbkBrown) 26. tammikuuta 2015




Whitney Houstonin traagisesta kuolemasta tulee pian kolme vuotta täyteen. Laulaja löydettiin kuolleena hotellin kylpyammeesta 11. helmikuuta 2012. Kuolinsyyntutkijoiden mukaan Houston kuoli tapaturmaisesti hukkumalla. Kuolemaan vaikuttivat kokaiinin käyttö ja sydänsairaus. Whitney Houston oli kuollessaan 48-vuotias.

Kilpailut

Uusimmat