Oksettavat legginsit ja Kirstin peppupyyhe kärjessä – haussa vuoden paskin kirppislöytö

31.01.2015 15:03 -

Suomen suosituimpana kirpputoriblogina mainostettu Paskat kirppislöydöt -sivusto esittelee tavarat, joita et kotiisi halua. Nyt sivusto hakee viime vuoden paskinta kirppislöytöä, ja äänestyksen kärjessä komeilevat (öö...) muun muassa kirjaimellisesti paskat legginsit, peppupyyhe ja pumpattava barbara. 

Paskat kirppislöydöt -blogi listaa nimensä mukaisesti paskimmat kirpputoribongaukset. Sivustolla on parhaillaan käynnissä Vuoden Paskin Kirppislöytö -äänestys, jonne on valikoitunut 363 postauksen joukosta 13 ylläpidon mielestä paskinta löytöä.

Tällä hetkellä äänestyksessä ylivoimaisesti on kärjessä Oksettavat legginssit, jotka Ilona löysi Iisalmesta. Legginsseillä ei ole hintaa, mutta ne ovat kyllä niin paskat, että tuskin niitä kukaan ottaisi ilmaiseksikaan. Seuraavaksi paskin äänestäjien mielestä on Kirstin peppupyyhe. 2 euroa kustantava peppupyyhe jättää jo lähes sanattomaksi, mutta ainakin sekin on kirjaimellisesti paska, tai ainakin lähellä sitä.

Kolmanneksi eniten ääniä on haalinut Pumpattava Barbara Itä-Helsingistä. Muita paskuuksia ovat muun Raaputetut Ässä-arvat, Koeajettu sähköhammasharja ja Rikkinäinen olkihattu. "Suosikkiasi" voit äänestää voit täältä. Ääniä on annettu tähän mennessä yli 7 000 kappaletta ja tulos julkistetaan helmikuun lopulla. 

Kuva: Shutterstock

(Radio Nova, Paskat kirppislöydöt)

Kilpailut

Uusimmat