Kuva: Emmi Moilanen

Alma paljastaa, kuinka raha ratkaisee hänen mediahaastatteluissaan

08.01.2020 14:15 - Henna Koste

Suomalainen supertähti Alma tietää, että hänen pitää itse pitää kiinni omista rajoistaan.

Kansainvälistä uraa luova laulaja Alma, 23, on työskennellyt myös lukuisten maailmantähtien kanssa. Tällä hetkellä hänellä on työn alla uusi albumi. Luonnollisesti yhteistyö- ja haastattelupyyntöjä satelee myös joka suunnalta. Hän kertoo Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssi-ohjelmassa Radio Novalla, että hän on myös oppinut sanomaan "ei" silloin, kun kaikkea on liikaa. 

- Mulla on sellainen limiitti päässä, että en mene tekemään jotain asioita, jos en saa X-määrää rahaa, koska tiedän, että mun lepo on tärkeämpää. Mulla on päässä sellainen plääni, että tämä ei ole worth it. Jos on jonkinlaista promoa ja se on todella haastavaa, kuten telkkariesiintymisiä, teen yleensä suurimman osan, mutta joissain tilanteissa joudun sanomaan, että en jaksa, Alma toteaa. 

Syy omille rajoille on yksinkertainen. 

- Tällä alalla ei ole ketään muuta, joka sanoisi sulle, että ei sun tarvitse - ei tämä ole niin tärkeää. Joka ikinen promo, joka ikinen raha - vaikka se olisi 10 euroa ja pieni radiohaastis pienelle radiolle, se on muille ihmisille jotain. On se mullekin, Alma sanoo. 

Kuuntele koko haastattelu alta.

Lue myös: Alma mukana Lindsay Lohanin uudella kappaleella - somessa hurjaa hehkutusta

Kilpailut

Uusimmat