Sara Marjoniemi oli tenavatähti ja musiikkilupaus. Kun koko ikänsä maailmalla asunut nainen palasi Suomeen, uusiksi menivät myös urahaaveet.
Näyttävän ei aina tarvitse tarkoittaa samaa kuin aikaavievän.
Lepistö ja hänen aviomiehensä odottavat ensimmäistä lastaan.
Radio Novan Aamussa keskustellaan heräämisistä vääristä paikoista ja Aki on mämmikouraillut. Käy myös ilmi mikä limu väittämän mukaan vaikuttaa... noh sen kokoon ja onhan mukana myös Tuottaja Parta-Markuksen viikonlopun ruokavinkki.
Tunnetut suomalaiset ovat ehtineet tehdä urallaan monenlaista - kuten monet meistä.
Nippelitietoa laulurastaasta tarjoiltiin heti viikon kärkeen, mutta onko nyt kuitenkin niin, että sillä on vaan huono manageri. Onko kukaan törmännyt humalaiseen ruokalähettiin? Entä mitä Niinan autolle on taas tapahtunut?
Näyttelijä Sampsa Timoskainen on unelma-alallaan, vaikka kasvukivut ovat kolistelleet vuosien varrella.
Radio Novan Aamussa Aki ja Minna hehkuttavat heidän yhteisen projektinsa, tuottaja Parta-Markuksen Finlandia-hiihdon, onnistumista. Ja mikä siinä Mika Salmisessa nyt oikeasti viehättää? Mukana myös Akistoteleen filosofianurkkaus ja parhaimmat hemmotteluvinkit, kuuntele parhaat palat tästä!
Lepistö voitti taitoluistelu-urallaan muun muassa EM-kultaa.
Keskiviikkona jaettiin diagnooseja ja etsittiin seuraa tositarkoituksella. Miten karkit liittyvät Anssin haluun pitkittää työpäiväänsä? Onko nimi tässä nyt ongelma..?
Keskiviikkona pohdittiin kumppanin kriteerejä ja nou nou -ominaisuuksia sekä kauhisteltiin joka vuotista laturaivoa. Viihdekornerissa ihmeteltiin mikä Tauskia harmittaa ja miksi hän on menossa käräjille. Onko jollakin noussut vauvakuume?
Meghanin kaunis luottokampaus toimii niin arjessa kuin juhlassa.
Näyttelijä Sampsa Timoskainen on unelma-alallaan, vaikka kasvukivut ovat kolistelleet vuosien varrella.
Koristesuunnittelija Tove Slotte on tehnyt elämäntyönsä muumien parissa. Tove Janssonin kirjat ovat hänelle loputon inspiraation lähde - vai ovatko? Talvimukien kohdalla aiheet saattavat loppua pian kesken, mutta konkarilla on jo ratkaisuja mielessään.
Jesse Kaikuranta kertoo tajunneensa, että hänellä on lihavan ihmisen identiteetti. Vaikka painoa on pudonnut, on hän silti tyytymätön itseensä. Laulaja kertoo Instagramissa, että aikoo vastedes omaksua itseään rakastavan ja kunnioittavan identiteetin.
Kaikurannan Instagram-päivitys sisältää tärkeän muistutuksen kaikille.