Radio Novan Päivässä jaettiin kokemuksia unihalvauksista, joita Niina on saanut elämänsä aikana nyt kaksi kertaa. Kuumassalinjassa jaettiin kuulijat kahtia, kun aiheena oli syyslomat. Tuottaja-Nea on hankkinut Niinalle mieluisan yllätyksen, jota kuitenkin pahoittelee jo etukäteen etenkin Niinan perheeltä. Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Iltapäivässä tiimi on jälleen kasassa, kun Suvi palasi syyslomaltaan. Kaverin puolesta kyselen -osiossa jeesattiin kaveria, jolla onni ei ole koskaan myöten. Eskon synttäreitä juhlittiin jälkikäteen ja studioon ilmestyi yllätyksiä yllätysten perään - miten Esko reagoi yllätyksiin ja mitä ne olivat? Suvi toi tuliaisia reissultaan, joita Esko ja tuottaja Jenni ei osannut arvostaa ollenkaan. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Johnny Depp viihdytti VMA-gaalan yleisöä astronauttiasussa.
Radio Novan Päivässä jaetaan hauskimpia liftauskokemuksia ja vinkkejä tulevan palmusunnuntain valmisteluihin. Millainen ihminen varastaa toisen ihmisen uima-asun tai googlettaa itselleen diagnoosin? Kuuntele kooste tästä!
Esko on keksinyt yritykseensä uuden viran ja käyttää tätä tekosyynä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Pinjaa, jonka 10kk ikäinen vauva vihastuttaa naapureita. Ensimmäiset kesätyöt ja niiden palkkaus puhuttaa studiossa. Tuottaja Jenni teki Eskon ja Suvin lähetyksestä koosteen puolinopeudella. Lopputulos saa Eskon ja Suvin hajoamaan totaalisesti. 5 sekunnin kilpailussa yllätetään kuulija Laura, joka pääsee kisaamaan yllätysvierasta vastaan.
Radio Novan Päivässä ollaan oltu taikauskoisia ja pohdittu voiko aikuisena vielä kouluttautua uuteen ammattiin. Autokoulussa liikkeelle lähteminen tuottaa tuskaa ja tuskaa on myös silloin tällöin muistaa tärkeitä numeroita, esimerkiksi Radio Novan Whatsapp-numero. Koosteessa mukana myös Samu Haberin ystävänpäivä yllätys ja koskettava tarina Radio Novan kuulijalta Patricialta.
Novan iltapäivä alkaa erikoisissa tunnelmissa, kun Eskoa ei näy missää.
Radio Novan Iltapäivässä juhlitaan tänään Eskon synttäreitä.
Radio Novan Iltapäivässä Suvi ja Esko on havahtunut siihen, että alkaa olemaan jo aika kylmä ja talvi tekee tuloaan.
Radio Novan Aamussa vietetään Minnan nimipäivän spesiaalilähetystä. Aki ennustaa menestystä Suomen Leijonille ja Minna saa nauttia hurmaavasta yllätyksestä. Mitä yhteistä on sipseillä, pizzoilla ja leivillä? Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa on jälleen suuri hirvivaellus! Mikä Aki ketuttaa ja mikä on Minnan säteilyn salaisuus? Tututtuun tapaan tuottaja Parta-Markus antaa viikonlopun ruokavinkin. Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!
Maanantaina käynnisteltiin koneita ja koettiin vaivaantumisen merkkejä. Kokiko Anssi väheksyntää? Entä mikä sai Niinan aivan sekaisin, ja ymmärsikö sitä kukaan?
Radio Novan Aamussa Minna tekee lupauksen, joka on jo kerran koitunut kohtaloksi ja Aki saa studioon yllätyslaatikon. Parta-Markus liittyy mukaan suuressa omenakeskustelussa ja onhan keskusteluissa myös naisten mökkiviikonloppu, kuuntele parhaat palat tästä!
Novan Aamussa perehdytään miesten ja naisten välisiin rooleihin sekä Suurmestari-televisiosarjaan. Muistoissa palataan Akin järjestämään jymy-yllätykseen, joka sai Minnan kyyneliin.
Aki ja Minna miettivät, mistä kuume kuuluu mitata ja keskusteluun liittyy myös tuottaja-Markus. Tampereen uusi Uros Live – Areena aiheuttaa myös keskustelua ja Minna saa jälleen kirjeen menneisyydestä, kirjeessä on yllätys, joka saa Minnan silmät kostumaan. Kuuntele parhaat palat tästä!
Ystävänpäivä sai Akin ja Minnan pohtimaan kosintaa ja rakkauslukkoja. Eräs kuuntelija saa melkoisen pilapuhelun keskellä työpäivää. Tavutus aiheuttaa Minnalle päänvaivaa ja Aki intoutuu kertomaan sankaritarinoita itsestään.