Huijarit saattavat myös tekeytyä WhatsApp-yrityksen asiakaspalvelijoiksi.
Myös yhteistietojen lisäämistä helpotetaan.
Jos et voi/voisi nyt harjoittaa sitä ammattia missä olet, mikä olisi vaihtoehtoinen taitosi? Niina voisi tulla hakkaamaan sinun klabisi ja Anssi asentamaan 'sähköpiuhat'. Kauppojen kassaroiskeläpät saavat iltapäivältä peukkuja, whatsappin ajastettu viestintä taas ei niinkään... Mitä mieltä sinä olet?
Aki Kertoo karkkikipon kuiskutelleen hänelle ja Minna saa idean valmistaa itse käsidesiä. Myös sosiaalisen median applikaatiot aiheuttavat jälleen keskustelua, mikä on alastomuutta ja kuinka nopeasti viesteihin kuuluu vastata. Aamussa avattiin myös kirje menneisyydestä, mitä siinä luki? Kuuntele tästä!
22-vuotias nainen lähetti yhteiskuvan poikaystävänsä kanssa perheelleen kiireessä eikä huomannut, mitä pöydälle oli jäänyt.
Esimerkiksi suosittu kielenopiskelusovellus Duolingo jakaa käyttäjistään tietoa Facebookille, vaikka heillä ei ole Facebook-tunnuksia.
WhatsAppin uusimmassa päivityksessä Applen teknologia mahdollistaa toisen tilapäivityksen katsomisen ilman, että vastapuoli saa siitä tietää.
Isällähän on ne "parhaimmat" vitsit.
Käyttäjän estämisessä on vielä toistaiseksi ongelmia.
Erilaiset viestin muodossa lähetetyt virukset voivat jumittaa puhelimen kokonaan.
Whatsapp-sovelluksessa on mahdollista poistaa viestit, mutta vastaanottaja saa tästä aina ilmoituksen. Ja siinähän vasta mielenkiinto herääkin!
WhatsApp saa uuden ominaisuuden sen Applen iOS-käyttöjärjestelmän uudessa versiossa.
Android-käyttäjiä huijattiin lataamaan valheellinen WhatsApp-päivitys.
Niinan työkaverit höristivät korviaan, kun saivat iltapäiväjuontajalta hyvin erikoisen ääniviestin.
Facebook on viimeisimpänä sosiaalisen median kanavana ottanut Snapchatista tutun tarinaominaisuuden käyttöön.
Eurooppalaisten kuluttajien vastarinta sai WhatsAppin perumaan suunnitelmansa käyttäjätietojen jakamisesta Facebookin kanssa.