Pajunoksien poimintaan tulisi olla maanomistajan lupa.
Radio Novan Päivässä jaetaan hauskimpia liftauskokemuksia ja vinkkejä tulevan palmusunnuntain valmisteluihin. Millainen ihminen varastaa toisen ihmisen uima-asun tai googlettaa itselleen diagnoosin? Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Iltapäivässä on tiimi jälleen kasassa, kun Suvi palasi töihin. Suvi sai erikoisia sivuoireita lääkityksestä, rahaa paloi. Lähestyvä Palmusunnuntai saa Eskon ja Suvin miettimään - Onko Esko liian vanha virpomaan ja kuinka herkut jaettiin lapsuudessa tasan sisarusten kesken? Suvi kertoo uudistuksesta kaupoissa, jonka hyvyydestä kaksikko on eri mieltä. 5 sekunnin kisassa kuulija, jota onnitellaan jo enne kisan alkua. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Noitaperinteessä on havaittavissa suomalaista kansanuskoa ja se liittyy vahvasti onnen tavoitteluun.
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos kehottaa järjestämään virpomisen ulkona oman lähipiirin kesken.
Turvavälit, kiilaaminen ja jauhelihapaketti menivät tunteisiin. Helsingissä pajunoksien napsiminen on kielletty, mutta onko Espoossa eri säännöt? Varaston siimeksestä kaivettiin niin biljardipöytää kuin hyppykeppiä suoraan 70-luvulta, mutta eiks jokaisella ole käyttöä käytetyille paristoille ja mallinukeille??
Suomalaisilla on monia pääsiäiseen liittyviä perinteitä. Miksi pääsiäiskokkoa poltetaan ja mistä virpomisperinne on saanut alkunsa?
Pikkunoidat ja satuiset hahmot kiertävät tänään suomalaisten ovilla virpomassa: ”Virvon varvon tuoreeks terveeks tulevaks vuodeks. Vitsa sulle, palkka mulle”.