Vieraslajit voivat viedä kasvualaa muilta lajeilta.
Tällä hetkellä joka kymmenes suomalainen on vieraskielinen.
Radio Novan Illan Tähtivieraana Marin haastattelussa kävi Teleks yhtyeen Pepe ja Markus. Yhtyeeltä ilmestyy perjantaina 23.2.24 seitsemäs albumi nimeltä Pähkähullu. Millainen prosessi oli tehdä kyseistä albumia, miten yhtye on laajentunut ja millainen ystävyys Pepen ja Markuksen välillä on? Nämä ja paljon muuta kuulet tästä!
Radio Novan Illassa Tiistain Tähtivieraana Maija Ilmoniemen vieraan kävi Sara Chafak. Illassa keskusteliin siitä mistä Sara tulee onnelliseksi, sekä tulevasta Tähdet Tähdet ohjelmasta. Kuuntele haastattelu tästä!
Laulaja Sanni kävi Marin Tähtivieraana. Sannilta on julkaistu juuri uusi kappale nimeltä Eliniänodote, joka on Sannin mielestä rakkauslaulu. Maria kiinnostaa myös tietää Sannin biisinteon prosessista, sekä mikä olisi Sannin unelmien keikka. Mutta mitä sanottavaa Sannilla on jääräpäisyydestä, sen ja muut kuulet tästä!
Marin Tähtivieraana kävi laulaja Anssi Kela. Anssi Kela kertoi kuinka kiva on ollut palata luovalta tauolta uuden kappaleen kanssa, sekä kuinka hän odottaa tulevia keikkoja. Miten autourheilu liittyy Anssin elämään, ja mitä moni ei hänestä kenties tiedä? Kuulet nämä kuuntelemalla haastattelun tästä!
Marin Tähtivieraana kävi laulaja Janna. Mari ja Janna keskustelevat muun muassa Jannan uusimmasta biisistä Onnistu elämään, joulun vietosta. Lisäksi Janna kertoi asian mitä moni ei tiedä hänestä. Kuuntele haastattelu tästä!
Tällä kertaa Marin tähtivieraaksi saapuu viihdetoimittaja Iriz Silander. Iriz ja Mari puhuvat Ehdokkaat vs. google -ohjelmasta, jossa presidenttiehdokkaat vastaavat kysymyksiin, joita heistä on eniten googletettu. Lisäksi kuulemme, minkälaisia kysymyksiä Marista kysytään googlessa. Kuuntele haastattelu tästä.
Tähtivieraana Diili-ohjelman voittaja, kirjailija, puhuja, podcastaaja ja suorasanainen somevaikuttaja Sointu Borg. Mari ja Sointu juttelevat mm. Sointun kirjasta, podcastista sekä jaksamisesta. Kuuntele haastattelu tästä.
Tähtivieraana kävi Arttu Wiskari. Arttu on julkaissut uuden biisin ja lisäksi hänet nähdään tulevan Voice Of Finlandin uutena Tähtivalmentajana. Lisäksi kuullaan, mistä Arttu unelmoi. Kuuntele haastattelu tästä.
Blind Channelin Joel Hokka ja Joonas Porko kävivät Radio Novan Illan Tähtivieraina. Joel ja Joonas kertovat Amerikan kiertueestaan ja uudesta biisistään. Lisäksi he kertovat jotain sellaista, mitä kovinkaan moni ei tiedä heistä. Kuuntele haastattelu tästä!
Radio Novan Illassa Mari Valosaaren vieraana Abreu. Abreu kertoo uudesta albumistaan ja sen synnystä. Pakko puhua -osiossa Abreu kertoo suhteestaan Portugaliin. Abreu kertoo, että on saanut ystäviltään kylpytakin, jonka selässä lukee tietäjä miksi. Kuuntele haastattelu tästä!
Radio Novan Illan Tähtivieraana kävi Saara Aalto. Saara on palannut Euroopan retkeltään takaisin Suomeen, mutta hän lähtee takaisin tien päälle aivan pian. Nyt on edessä Enkeleitä-joulukiertue, jota Saara ja koko Suomi odottavat innolla. Jaksossa kuullaan minkälainen jouluihminen Saara on ja lisäksi Saara kertoo biisistä, jonka hän pääsee esittämään kiertueellaan. Kuuntele haastattelu tästä.
Radio Novan Illan Tähtivieraana kävi Petra Gargano. Uusi kappale "Leikki"- kertoo toksisista ihmissuhteista ja artisti avaa tarinaa kappaleen nimen takaa. Teini-iästä saakka musaa tehnyt Petra kertoo Tiktakin tekemästä oppikoulusta hänelle artistiuteen. Loppuvuodesta luvassa vielä Raskasta joulua-kiertue. Kuuntele kooste tästä.
Radio Novan Illan Tähtivieraina olivat Neon2-yhtyeestä tutut Jussi ja Rami. "Onnellinen nainen"- ei ole erolaulu, vaan kertoo enemmänkin eheytymisestä ja kappale on tehty tsemppilauluksi. Bändi on jäämässä pienelle tauolle, mutta palaavat valtaamaan suomalaisten sydämet taas ensi kesänä. Miten keikat on muuttunut vuosien varrella kaksikon mielestä? Kuuntele haastattelu tästä.
Radio Novan Illan Tähtivieraana oli Aikokoneestakin tuttu laulaja Sani. Sanilta ilmestyi juuri uusi "Kaunis"-kappale ja hän avaa tarinoita kappaleen takaa. Tarkkasilmäiset voivat bongata Sanin myös suositusta "Rantabaari"-ohjelmasta ja haastattelussa artisti paljastaa hämmentävän salaisuuden vuosien takaa keikalta. Kuuntele haastattelu tästä!