Radio Novan Illan tähtivieraana uuden ”Mä oon vaan ihminen”- albumin julkaissut Ilta. Mistä Iltan kappaleen ”Pumpulii”-sanat kumpuaa ja mitä yllättävää monet ihmiset eivät artistista tiedä? Kuuntele haastattelu tästä.
Radio Novan Illan tähtivieraina vierailivat Comedyfabe ja Mebe. Herrat kertoivat lähtevänsä ”Suomen hauskimmat mamut”-kiertueelle, jossa lavalla nähdään niin maahanmuuttajataustaisia koomikoita kuin kiintiö suomalaisiakin. Mistä aiheista ei voi tänä päivänä heittää vitsiä koomikkojen mielestä? Kuuntele hulvaton kooste tästä.
The Rasmuksesta ja Tiktakista tunnettu Emppu saapui Marin Illan tähtivieraaksi. Artistilta ilmestyy perjantaina ensimmäinen omalla nimellä julkaistu albumi "Herätä Helsingin yö". Emppu on tehnyt musiikkia pienestä pitäen, mutta miten aika itsenäisen artistin ja bändin jäsenenä olemisen välillä lutviutuu. Mitä ihmiset eivät tiedä Empusta ja mitä hän pelkää? Kuuntele kooste tästä.
Marraskuussa "Rakkaus tappaa"-kiertueelle lähtevä Anna Puu saapui Marin Illan tähtivieraaksi. Anna Puun kesä alkaa olla festarien suhteen ohi, mutta kuulijamme Matias kysyi artistilta vaikean kysymyksen festareihin liittyen. Miten Anna Puu valmistautuu keikoille ja millä tunnelmilla hän osallistuu uusimpaan Vain Elämää-kauteen? Kuuntele haastattelu tästä.
Suomeen kesällä saapuva laulajatähti saa paljon kommenttia pituudestaan.
Syntymäpäiväsankari Kape Aihinen saapui Marin Illan tähtivieraaksi. Ravintoloitsija kertoo kokemuksistaan TV-ohjelmien kuvauksista. Mikä on Kapen unohtumattomin kokemus kuvaussetissä? Kuulija tiedusteli ruuanlaittoon apua ja makunystyröitä kutkuttavan vinkin hän myös sai!
Mari sai tähtivieraakseen näyttelijä Sami Uotilan! Millaisia ovat kohtaamiset Salatut Elämät-fanien kanssa, jotka ovat seuranneet Samin roolihahmon touhuja monta vuotta? Entä mitä ovat näyttelijäkonkarin suunnitelmat tulevalle kesälle?
Marin vieraana on Euroviisut paraatipaikalta nähnyt vatsastapuhuja Sari Aalto. Milloin Sarin vatsastapuhuminen on saanut alkunsa ja kauanko sen oppiminen vei? Ääneen pääsee myös Simpanssi Anssi, joka kertoo Sarista asioita, jota kukaan ei tiedä.
Illan tähtivieraana Nanna Bhosella on Noora Hautakangas, joka yhdessä miehensä Eeron kanssa on perustanut Relove second hand-ketjun. Haastattelussa keskustellaan siitä, millaista on yhdistää työ ja parisuhde saman henkilön kanssa. Mitä unelmia Nooralla on ja tuoko lähestyvä ikäetappi kriisin?
Illan Tähtivierasta Stigiä haastattelemassa tällä kertaa Mikko Suursalmi! Valloittava Stig jakaa uutuuskappaleensa Annelin syntytarinan ja kertoo, miten hänen kappaleensa yleensä syntyvät. Keikkatauolle jäävä artisti paljastaa myös kiinnostuksensa uudenlaisiin musiikin tekemisen ja jakamisen tapoihin. Mikä kumma on Stig-bot ja miten artisti suhtautuu TV-ohjelmissa ja somessa esiintymiseen?
Marin vieraana Illan Tähtivieraana on upea laulaja-lauluntekijä Maija Vilkkumaa. Pitkän uran tehnyt artisti kertoo uutuuskappaleestaan "Maria" sekä avaa myös läpimurtohittinsä "Satumaa-tango" luomisprosessia. Pakko puhua -osiossa keskustellaan elämänohjeista. Minkä satuhahmon Maija haluaisi kutsua syntymäpäivilleen?
Illan Tähtivieras Anna Puu on saapunut Maijan haastatteluun salaisista hommista ja kertoo muun muassa voguing harrastuksestaan. Annalta on juuri ilmestynyt single "Rakkaus tappaa", joka on aiheuttanut Maijalle varsinaisen korvamadon. Laulaja-lauluntekijä avaa keskustelussa biisintekoprosessiaan ja kuinka tätäkin rytmikästä kappaletta on työstetty peräti kahdella eri mantereella.
Maija Ilmoniemen Tähtivieraana on hurmaava koomikko-näyttelijä Sanna Stellan. Haastattelussa puhutaan suurista teemoista kuten häpeä, itselle nauramisen taito ja naurun merkitys yleisesti. Erityisesti "Siskonpeti" ja "Rakkaat lapset" komediasarjoista tunnetuksi tullut Sanna kertoo myös tulevista työprojekteistaan sekä paljastaa ominaisuutensa, joka usein kiristää kollegoiden hermoja.
Huippusuosittu stand up -koomikko Niko Kivelä kertoo käynnissä olevasta Iso Riski kiertueestaan. Mistä kiertueen nimi Iso Riski juontaa juurensa? Miten Niko päätyi aikanaan töihin radioon ja miksi hänestä ei tullut näyttelijää? Nikon repertuaarista paljastuu haastattelussa vielä lisää erikoisosaamista, mutta mitä? Pakko puhua osiossa puhutaan teemasta, josta Nikon mielestä täytyisi pitää kokonainen seminaari.
Marilla puhelimen päässä on Ruotsia jo toista kertaa tulevissa Euroviisuissa edustava Loreen. Loreen kertoo miltä tuntuu voittaa Melodifestivalen toista kertaa ja aiheuttaako tilanne hänelle paineita. Valovoimainen laulaja ja musiikkituottaja avaa yleisesti myös elämänasennettaan ja sitä, minkä hän kokee tarkoituksekseen artistina. Ketkä ovat Loreenin voittajasuosikit tulevissa euroviisuissa ja mitä mieltä hän on Käärijästä?
Marin vieraana Radio Novassa viikolla 15 myös torstain Tähtivieras Olli Halonen! Mitä laulaja-lauluntekijä odottaa kesässä eniten ja millainen matkustelija hän on? Olli kertoo ajatuksesta ja paikkakunnasta uutuussinkkunsa "Kylä keskellä ei mitään" takana. Pakko puhua - osiossa saadaan yllättävänkin inspiroivat keskustelut aikaiseksi pihakaivosta! Olli paljastaa Marille myös tarkoin varjelemansa salaisuuden.