Hetken ikuinen -albumi sisältää aiempaa vakavampia ja kantaaottavampia teemoja, ajattomia rakkauslauluja kuitenkaan unohtamatta.
Radio Novan Päivässä selvisi miten keittiönvälineitä voi hyödyntää myös lasten pukeutumiseen. Niina on hurahtanut erään eläimen eritteeseen ja kuulijamme Pete laittoi meidät pohtimaan mistä haluaisimme, että meidät muistetaan. Mukana myös Tero Vesterisen haastattelu.
Kiertue nähdään kaikkiaan kuudessa kaupungissa.
Suosikkilaulaja Tero Vesterisellä on omakohtaisia kokemuksia koulukiusaamisesta. Sekä kiusaajana että kiusattuna. Syrjintä on yksi teemoista, jota käsitellään Vesterinen Yhtyeineen -bändin seuraavalla albumilla.
Vesterinen Yhtyeineen -bändin uusi single edustaa uudenlaista tyyliä.
Vesterinen Yhtyeineen hyödyntää lieventyneitä kokoontumisrajoituksia.
Vesterinen yhtyeineen haluaa tarjota turvallisen keikan faneilleen.
Kiertue paisuu kaikkineen yli vuoden mittaiseksi.
Vesterisen mukaan hän odottaa innolla etenkin festarivetoja.
Uusi levy kantaa nimeä Faaraoiden aika.
Parhaillaan kuudetta albumiaan työstävä Vesterinen Yhtyeineen julkaisi uuden Tummilla teillä -singlen viime perjantaina. Tummilla teillä käsittelee tekstissään yksinäisyyttä, syrjäytymistä ja toisista välittämistä. Mistä kappale sai alkunsa? Entä onko Tero Vesterinen itse kohdannut yksinäisyyttä? Kuuntele koko haastattelu.
Tero Vesterinen nauttii nyt uurastuksensa tuloksista.
Yhtyeen rumpali Teemu Jokinen sai inspiraation kappaleen sanoitukseen kun tajusi, miten onnekas hän itse on.
Vesterinen yhtyeineen julkaisi kokoelma-albumin, jonka kansikuva hämää katsojaa.
Vesterinen Yhtyeineen -bändin kappale "Lapselleni" kerää soitollaan rahaa hyväntekeväisyyteen. Yhtye toivoo vaikuttavansa vähävaraisten lasten hyvinvointiin.
Vesterinen yhtyeineen julkaisi suositussa musiikkipalvelussa Lapselleni-kappaleen, jonka kuuntelukerroista saadut tuotot ohjataan Syyrian lasten auttamiseen.