Tähden viimeinen keikka nähdään tänään Lahden mäkimontulla.
Niinan kaksi vuotta kestänyt ongelma ratkesi muutamassa sekunnissa, kun Anssi riensi apuun.
Perjantaiaamuun lähdettiin sumuvalojen ja heijastimien kajastuksen valossa, laulettiin karaokea ja muisteltiin Rantarockia. Pelastaako Mämmimies maailman? Pelastaisiko joku viherkasvit Akilta ja Minnalta? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat.
Aki ja Minna sukelsivat torstaiaamuun sumuun seasta, joten suurelta sumuvalokeskustelulta ja Akin ylikierroksilta ei voitu välttyä. Mitä kummaa Suomen Sieniseura ry.:n Facebook-sivulla tapahtuu, kun yli 30 000 ihmistä laitettiin jäähylle? Pitäisikö Minnan ajaa kalju? Kuuntele torstaiaamun parhaat palat yläpuolelta.
Puhelimen tuijottaminen kävellessä on vaarallista, mutta näiden liikennevalojen ansiosta ei yhtä vaarallista kuin aikaisemmin.
Radio Nova järjesti jouluna Suomen päheimmät jouluvalot -skaban, johon saimme kymmenittäin upeita kuvia. Kilpailun voittajaa odottaa kahden vuorokauden majoituspaketti Tahkolle! 
Löytyykö sinun talostasi kylän kadehdituimmat jouluvalot? Lähetä meille kuva ja voita kahden vuorokauden majoitus kahdelle Tahkolle! Tässä muutama esimerkki jo saamistamme jouluvalokuvista. Osallistua voit huomiseen loppiaiseen asti. 
Löytyykö sinun talostasi kylän kadehdituimmat jouluvalot? Lähetä meille kuva ja voita kahden vuorokauden majoitus kahdelle Tahkolle! Tässä muutama esimerkki jo saamistamme jouluvalokuvista. 
Löytyykö sinun talostasi kylän kadehdituimmat jouluvalot? Lähetä meille kuva ja voita kahden vuorokauden majoitus kahdelle Tahkolle!
Auton valojen luotettavuus ja oikeanlainen käyttö vaikuttavat oleellisesti matkan turvallisuuteen. Hyvä valaistus rasittaa vähemmän silmiä, estää väsymistä ja määränpäähän päästään turvallisesti.
Syksy tuo tullessaan myös aamu- ja iltausvat, jotka voivat paikoin tihentyä hernerokkamaiseksi sumuksi. Kun näkyvyys on kelin takia huonontunut, kannattaa auton takasumuvalo sytyttää. Pimeäajossa sumuvaloja ei tule kuitenkaan käyttää, muistuttaa Liikenneturva.
Liikkuva poliisi valvoo tehostetusti ajoneuvojen valojen kuntoa ja käyttöä alkavalla viikolla.
Sanomalehti Keskisuomalaisen mukaan ongelmia aiheuttaa se, että uusissa autoissa vain huomiovalot auton edessä syttyvät automaattisesti. 
Autoliitto haluaa nostaa vuotuisena Auton päivänä esille yhteisten pelisääntöjen noudattamisen ja joustavuuden merkitystä turvallisessa liikkumisessa.