Clare Hooper jakoi vinkinsä TikTokissa.
Tukes muistuttaa, että ulkona saa käyttää vain ulkokäyttöön tarkoitettuja jouluvaloja. Vanhojen valosarjojen kunto on syytä tarkastaa ennen käyttöä. Rikkinäinen valosarja voi sytyttää tulipalon tai aiheuttaa sähköiskun.
Novan Iltapäivässä tänään Suvi Hartlin ja Kari Kanala juhlivat sinkkujen päivää.
Suojatien liikennevalojen yhteydessä on usein nappi, jonka on tarkoitus nopeuttaa valojen vaihtumista. Monesti kuitenkin tuntuu, että sillä ei ole mitään vaikutusta.
Torjantai toi haasteita niin pussilakanoiden kuin Mysteeriääni Allstars -kisankin kanssa. Miksi Niina näyttää kauhuelokuvan tappajalta? Entä miten ne auton takavalot oikein saa päälle?!?
Radio Novan Aamussa Minnan kertoo mielipiteensä Valtteri Bottaksesta ja Aki miettii joulupukin sanomisia. Joulu lähestyy ja jouluvalot aiheuttavat studiossa keskustelua ja Minna, hatullinen odottaa! Kuuntele parhaat palat tästä!
Clare Hooper jakoi vinkinsä TikTokissa.
Radio Novan Aamussa Aki selvittää Minnalle jalkapallon arvontakoreja ja Minna on hankkinut hatun! Savossa on käynnissä sota ja tuottaja Parta - Markuksen menneisyyttä kaivellaan oikein kunnolla, kuuntele parhaat palat tästä!
Mitä tehdä, jos naapurin jouluvalot häiritsevät? Kotitalo-lehdessä kerrotaan, mikä on paras ratkaisu naapurisovun säilyttämiseksi.
Twitterissä on levinnyt asiasta useita eri twiittejä
Partavalot ovat levinneet nopeasti pitkin internettiä.
Tähden viimeinen keikka nähdään tänään Lahden mäkimontulla.
Niinan kaksi vuotta kestänyt ongelma ratkesi muutamassa sekunnissa, kun Anssi riensi apuun.
Perjantaiaamuun lähdettiin sumuvalojen ja heijastimien kajastuksen valossa, laulettiin karaokea ja muisteltiin Rantarockia. Pelastaako Mämmimies maailman? Pelastaisiko joku viherkasvit Akilta ja Minnalta? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat.
Aki ja Minna sukelsivat torstaiaamuun sumuun seasta, joten suurelta sumuvalokeskustelulta ja Akin ylikierroksilta ei voitu välttyä. Mitä kummaa Suomen Sieniseura ry.:n Facebook-sivulla tapahtuu, kun yli 30 000 ihmistä laitettiin jäähylle? Pitäisikö Minnan ajaa kalju? Kuuntele torstaiaamun parhaat palat yläpuolelta.
Puhelimen tuijottaminen kävellessä on vaarallista, mutta näiden liikennevalojen ansiosta ei yhtä vaarallista kuin aikaisemmin.