Tiistai toi tullessaan viralliset toppahousuvinkit, vettä vaan menevät asiat ja fubbailun. Missä tilanteissa löytäjä saa pitää? Entä käydäänkö avannossa jos ei ole avantoa?
Viikko käynnistyi alueellisten toppahoususuositusten uusilla ohjeilla. Minkä värinen on sinapinkeltainen? Ja millaisen rakkauslaulun saisikaan pyykkietikasta ja pekonista?
Faktasää tyrmäsi minishortsit, mutta lanseerasi samalla uudet viileämmän kesäsään minitoppahousut. Anssin hajumuisti vei meidät hammaslääkäriin ja rintamamiestalon remontointi ei saanut mieheltä kannatusta. Näitä ja muita tänään, kuuntele!
Kuka sen määrittelee, miltä pakkanen TUNTUU iholla?? Pukeutumisohjeiden mukaan ei ainakaan kannata liikkua älästi, vaikka toppahousut lieneekin perkeleen keksintö... Nostalgianurkassa Minna putoaa polvilleen kiiltokuvien edessä ja Aki höyrystää postimerkkejä.Kuka näkikäään rivon painajaisen Paavo Väyrysestä ja pitäisikö hänelle myöntää siitä hyvästä viiri? Pakkasaamun tunnelmat linkistä alla
Loppusyksyn ensimmäiset pakkaset ovat saapuneet ja Niina on alkanut miettimään sopivaa aikaa toppahousujen pukemiselle.
Niina kokee tulleensa väärinymmärretyksi pukeutuessaan lämpimästä talviaikana. Myöskään Anssi ei voinut säästää juontajatoveriaan vinoilulta.