78-vuotias muusikko on muistellut bändiaikoja.
Julkaisussa Hintikka poseeraa yhdessä miehensä Ile Uusivuoren kanssa.
Vuosikymmenien mittainen kiistely jatkuu edelleen Lennonin perheen ja Frederic Seamanin välillä.
McCartney kertoo, että hänestä tehtiin syypää The Beatlesin hajoamiseen.
Paul McCartneyn keikalla nähtiin yllätysvieras.
Vuonna 2017 maailma saa tutustua edesmenneen The Beatles -keulahahmon elämäntarinaan sarjakuvaromaanin välityksellä.
Ringo on täysin tuohtunut siitä, kuinka vaikeaa uusien artistien on päästä alalle nykypäivänä.
The Beatles on saanut musiikkipalveluissa jo yli miljardi kuuntelukertaa.
Beatlesin vuonna 2001 kuolleen kitaristin George Harrisonin kunniaksi järjestetty konsertti julkaistaan nyt albumina. Mukana ovat muun muassa The Beach Boysin Brian Wilson ja Norah Jones.
Populaarimusiikin historiaan mahtuu sattumia ja onnenkantamoisia, ja paljon. Oma päätöksensä on valita yhtyeelle nimi. Eräät brittinuorukaiset esiintyivät useilla eri nimillä, joista yksi oli Johnny And The Moondogs. He tulivat kuitenkin tunnetuksi aivan toisella, lyhyemmällä nimellä.
John Lennonin Gibson-kitara oli kateissa vuosikausia. Kitara löydettiin amatöörimuusikon hallusta ja huutokaupattiin sievoisella summalla. 
Noel Gallagher vieraili lavalla U2:n Innocence + Experience kiertueen Lontoon keikkalla. Paikalle Oasis-tähti täräytti lontoolaiseen malliin metrolla.
Muusikon elämä voi joskus ennenaikaisesti, mutta heidän musiikkinsa elää ikuisesti. Tässä listaus 16 artistista, jotka voittivat palkintoja vielä poistuttuaan tästä maailmasta.
John Lennonin Gibson-kitara oli kateissa vuosikausia. Kitara on löydetty amatöörimuusikon hallusta Yhdysvalloista ja huutokaupataan loppuvuodesta. 
Miten käy albumien kansitaiteelle, kun maailma digitalisoituu? Englantilainen verkkosuunnittelufirma Aptitude halusi kunnioittaa katoavaa taidemuotoa paljastamalla, miltä rajaamattomat albumikannet voisivat näyttää. 
Yhdysvaltalainen näyttelijä-laulaja Barbra Streisand on tehnyt uutuusalbumillaan Partners musiikkihistoriaa, kertoo musiikkimedia Billboard.