Teosto on julkaissut uuden ohjeistuksen tekoälyllä tuotettuun musiikin liittyen. Ohjeistus määrittää, minkälaisia teoksia voi rekisteröidä Teoston rekisteriin.
Joka kolmas nainen maailmassa kokee lähisuhdeväkivaltaa. Lähisuhdeväkivalta tapahtuu pääosin piilossa ja uhreilla on korkea kynnys puhua aiheesta sekä hakea apua.
Kaffa Roasteryn ja tekoälytalo Elevin AI-Conic tekoälykahvi on herättänyt laajaa kiinnostusta kansainvälisesti ja sitä on jo tilattu kymmeneen eri maahan.
Ensimmäisenä uutta ominaisuutta päästään testaamaan Isossa-Britanniassa ja Australiassa.
Tekoälyn lukemia uutisia voi kuulla 5. huhtikuuta alkaen.
Jos joudut kiristyksen kohteeksi, on asiasta tärkeää tehdä heti rikosilmoitus.
Bauer Media lanseerasi Pohjoismaiden ensimmäisen tekoälyradion.
Radio Novan kanavapäällikkö Niina Jokiaho kertoo, että on innoissaan uudesta teknikasta.
Kuvaan idean keksinyt mies kertoo, että häntä huvitti ajatus nähdä paavi hassussa takissa.
Kimmo on poissa ja Mikko Suursalmi on studiossa yhdessä Minnan ja Markuksen kanssa! Minna katsoo avaruusaluksen lähtölaukaisua ja Markus on etsinyt tekoälystä tietoa juontajista ja itsestään. Miksi Mikko on nuollut rinnettä?
Suvi on poissa lähetyksestä, joten Esko on yksin studiossa. Esko kipuilee kukkien ostamisen kanssa ja kertoo tarinan, jonka vuoksi hän ei enää koskaan osta ruusuja! Kaverin puolesta kyselen osiossa puolestaan tuskaillaan kasvosokeuden kanssa. Eskolla on haasteita asioida lääkärin kanssa puhelimitse. Parran ajaminen puhututtaa lähetyksessä. Voiko parran leikkaaminen ajaa parisuhteen karille? Millaisia hupaisia tilanteita muodonmuutokset ovat aiheuttaneet kuulijoille? Viekö tekoäly radiojuontajilta työt? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Suomessa vieraileva humanoidirobotti kertoi Huomenta Suomen haastattelussa, mitä tietää suomalaisista.
Ensimmäinen tekoälyn säveltämä albumi julkaistaan ensi vuonna.
Ei ole kuitenkaan täysin varmaa, kuinka hyvin tekoäly voit korvata toisen ihmisen läsnäolon.