Torstaina meri oli Radio Novan Iltapäivän välissä. Mitä tapahtui keskiviikkona eli Niinan sunnuntaina? Millainen on täydellinen lahja miehelle ja mitä Stockmannilta tulisi löytyä?
Tiistaina demonstroitiin, miltä viimeiset kymmenen viikkoa ovat kuulostaneet ääninä, ja listattiin Suomen parhaita rantoja. Millaisia härveleitä ja hilavitkuttimia oli käytössä 90-luvulla, ja miten siihen liittyy syntymäpäivälahja Anssin vaimolle? Mikä ääni paljastui mysteeriäänen takaa?
Novan Aamussa valmistaudutaan sunnuntain äitienpäivään ja puhutaan horoskoopeista. Aki purkaa lähetyksestä lööppeihin noussutta kohua ja Minna paneutuu keväisiin taloyhtiön talkoisiin.
Keväällä edessä olevan Minnan mökkitalkoiden reunaehdot puhuttavat. Aki Sykkö antaa viiltävän muotianalyysin viikonlopun Emma- ja Oscar-gaaloista. Kuuntele mikä erottaa vantaalaisen saunan muista saunoista, ja mikä on eläinkunnan Paavo Väyrynen.
Anssi oli viettämässä rauhallista aamua, kun huomasi kaikkien muiden taloyhtiön asukkaiden haravoimassa pihaa. Kiusallista kohtaamista naapureiden kanssa ei voinut välttää, kun oli pakko astua ulos kotoa.
Maanantaina 5.11. julkaistiin Finnjumping ry:n Kansallistalkoot-kampanja. Kansallistalkoiden tarkoituksena on nostaa suomalainen mäkihyppyurheilu takaisin maailman huipulle. Radio Novan Enbuske & Linnanahde Crew lähti ottamaan selvää, mistä on kysymys.