Velkaantunut mäkihyppyjoukkue aloittaa kansalaistalkoot - tästä on kysymys

06.11.2012 15:11 - - Luettu 3 751 kertaa

Maanantaina 5.11. julkaistiin Finnjumping ry:n Kansallistalkoot-kampanja. Kansallistalkoiden tarkoituksena on nostaa suomalainen mäkihyppyurheilu takaisin maailman huipulle. Radio Novan Enbuske & Linnanahde Crew lähti ottamaan selvää, mistä on kysymys.

Langan päähän tavoitettiin Kansallistalkoot-projektin vetäjä Jukka-Pekka Vuori, joka kertoi hypänneensä "kriisiyhtiön" puikkoihin.

- Talous on tässä pisteessä, sen jälkeen kun nämä itsenäiset lajiyhdistykset muodostettiin. Kulut ylitti budjetoidun ja tuotot jäivät alle budjetin, Vuori kertoo Finnjumping-lajiliiton nykytilasta.

- Siellä oli puoli miljoonaa velkaa, kun aloitin Jukka-Pekka jatkaa.

- Mä olen yrittänyt vähentää menoja, kun hyppäsin tähän kriisiyhtiöön.

Mistä on kysymys, kun puhutaan Kansallistalkoista?

- Me halutaan lisää fyrkkaa yrityksiltä ja yksityisiltä. Pitää keksiä jotain uutta ja tää oli se ratkaisu. Tällaista konseptia ei ole tehnyt maailmalla kukaan.

- Rakennetaan yrityksille tällaisia Kansallistalkoot-paketteja, joihin on helppo tulla mukaan kustannustehokkaasti ja helppo ostaa.

- Yksityishenkilöille rakennetaan puolestaan paketteja, joissa voi suoraan lahjoittaa rahaa, tai sitten saa erilaisia tavaroita vastineeksi.

Kuuntele koko haastattelu:Kuva: Finnjumping ry.

(Radio Nova)


Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat