Radio Novan Aamussa Aki saa kuulla Markuksen ja Minnan pyörittämästä lehtimafiasta, jonka toimintaan on nyt kajottu. Minna tuo lässyn kielisten uutisten konseptin takaisin ja hakeeko Aki nyt töihin Tasavallan presidentille? Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna muistelee aikaa jolloin kaikki oli hyvin ja Aki miettii missejä. Minnan mielessä on myös asioiden nimeämiset kun taas Aki on nauttinut välilounaan, mutta kenen vaimo silitti ja miksi? Kuuntele parhaat palat tästä!
Pidä huoli, että hankkiudut eroon rikkinäisistä kelloista ja muistat kääntää sivun seinäkalenteristasi kuun vaihtuessa. Muuten huono onni varjostaa sinua vanhojen uskomusten mukaan.
Historia tuntee useita ikäviä tapahtumia, jotka ovat käyneet toteen "epäonnen päivänä."
Suurimmalta osalta löytyy vähintään kaksi viivaa ranteen sisäpuolelta, ja joillain niitä on kolme tai neljä. Lue, mitä kyseiset viivat paljastavat elämästäsi.
Tieteen viihdemies, viihteen tiedemies Ivan Puopolon sunnuntaisessa Seitsemän oikein -ohjelmassa oli aiheena  taikausko. Ivan oli kutsunut vieraiksi filosofian tohtori Marjaana Lindemanin ja psykologian tohtori Tapani Riekin.