Radio Novan Aamussa pohditaan naturismia. Miksi Aki haluaa sutinaa, ja minkä takia Minna päästelee ääniä ratikassa? Lisäksi Akilla on maalilaulu Pukille! Kuuntele parhaat palat tästä!
Jokainen sukkahousuja käyttänyt tietää tunteen, kun pöksyt alkavat valua hitaasta alaspäin.
Radio Novan Aamussa Aki, Minna ja tuottaja Parta-Markus ovat jälleen yhdessä! Perinteinen kiistely kevään alusta herättää keskustelua ja Markuksen Finlandia-hiihtokin pitäisi kohta hiihtää. Mikä on koirien ja Hesarin välinen yhteys ja ennen kaikkea, missä hiiva? Kuuntele parhaat palat tästä!
Logomania näkyy edelleen vahvana, etenkin sukkahousuissa.
Niina jakaa parhaat vinkit pakkasesta selviytymiseen ja Anssilla menee teinien pukeutumistrendit pikkasen tunteisiin. Torstaina pohditaan myös sitä, hössöttävätkö nykypäivän vanhemmat enemmän kuin aikaisemmin ja vihataanko helsinkiläisiä pääkaupunkiseudun ulkopuolella?
Radio Novan Aamussa Aki kyselee Minnalta töön apeista ja Minna pistää pojat parsimaan. Puhutaan myös valosta ja pimeudestä ja Aki pitää kansainvälisen miestenpäivän johdosta ensimmäistä kertaa tapahtuvan, perinteikkään miestenpäivän puheen, kuuntele parhaat palat tästä!
Sukkahousut muotoilevat laineista kuohkeat ja rennot.
Sukkahousut ovat melkoinen murheenkryyni.
Kikan avulla sukista saa tehtyä "näkymättömät" kenkien kanssa käytettäessä.
Miksi Anssi sai köpölöylyä vahakabinetissa ja miten Pikku Kakkosen Katti Matikainen nostatti kierroksia eräässä taloudessa?
Sukkaniksi poistaa tuoreet deodoranttitahrat nopeasti ja vaivattomasti.
Sukkahousumuodissa tapahtuu tänä keväänä.
Jopa Ruotsin prinsessat edustavat sääret paljaina. On kuitenkin yksi paikka, jossa tyylisäännöstä ei tulisi tinkiä.
Vaikka ajoittaisia epäilyksiä ja pelkoja ei kannata sivuuttaa, voivat ne kuitenkin joskus olla syypäitä "turhiin" eroihin.
Henkilökohtaisen omaisuutesi penkominen ja kontrolloiva käytös voivat paljastaa, että kumppani kärsii liiallisesta mustasukkaisuudesta.
Parisuhteen mustasukkaisuusongelmat voivat johtua monesta eri asiasta.