Radio Novan Aamussa puhelimessa yllätysvieras MasterChef -kilpailusta. Millainen tatuointi Akilla on persuksessa ja mitä vinkkejä Minna antaa aivojen herättelyyn? Lisäksi entinen jääkiekkoilija Siim Liivik kommentoi jääkiekkoilijoiden stereotypioita. Kuuntele parhaat palat tästä!
Haloo Helsinki -kitaristit eivät ole peitelleet duoprojektinsa kaupallisuutta. Tämä on saanut musiikkikriitikkojen kynät teräviksi.
Suomen suosituin bändi on luvannut tehdä paluun vuonna 2021 uuden albumin voimin.
Leo Hakanen ilmoitti asiasta omalla Instagram-tilillään.
Stereon debyyttisingle on yksi vuoden suurimmista hiteistä.
Tuorejuustomainosta ei enää saa esittää televisiossa Isossa-Britanniassa. Myös sähköautomainoksen esittäminen televisiossa kiellettiin.
Idea Stereo-bändiin on kytenyt miesten mielessä jo vuosia.
Miesten Dj-tuottajaduo kantaa nimeä Stereo.
Monet miehet kokevat, että heidän oletetaan olevan tunteettomia ja ajattelevan aina vain seksiä.
Netissä leviävä kuvasarja todistaa, että vanhat naisten ja miesten sukupuoliroolit ovat sekoittuneet.
Pitkään kasvissyöjänä olleet tietävät, että vegetarismi herättää paljon tunteita ja kysymyksiä. Koostimme keskustelupalstojen ja toimittajan omiin kokemuksiin perustuvan listan yleisimmistä kysymyksistä ja toteamuksista, jotka jokainen kasvissyöjä kohtaa. 
9Gag-sivustolla on lähes 23 miljoonaa tykkääjää Facebookissa ja miljoonia Twitter-seuraajia. Sivuston sisällöstä vastaavat käyttäjät itse ja yllättävän usein huumori ja läpänheitto kohdistuu katajaiseen kansaamme.