Radio Novan Aamussa vanha suola janottaa ja on hääyön aika! Lintubongarin tytär lähestyy Aamua ja kuinka pitkä matka olikaan avaruuteen? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Niina jakoi oman vinkkinsä ihmesienen käyttöön, mutta menikö se nyt taas ihan putkeen...
Kuusenleppärousku on monelle tuntemattomampi sieni, mutta se sopii hyvin esimerkiksi piirakkaan.
Yksi joulun suosikkiruoista on sienisalaatti, joka syntyy vaivattomasti kotona.
Kyseinen sävy yhdistelee tummaa ja vaaleaa ihastuttavalla tavalla.
Monet ovat kertoneet kenkien näyttävän aivan pesusieniltä.
Twitterissä ihmiset ovat hehkuttaneen meikkisienen puhdistuksen mullistanutta kikkaa.
Ihmisen jalat tuottavat päivän aikana keskimäärin kaksi desilitraa hikeä.
Aki ja Minna sukelsivat torstaiaamuun sumuun seasta, joten suurelta sumuvalokeskustelulta ja Akin ylikierroksilta ei voitu välttyä. Mitä kummaa Suomen Sieniseura ry.:n Facebook-sivulla tapahtuu, kun yli 30 000 ihmistä laitettiin jäähylle? Pitäisikö Minnan ajaa kalju? Kuuntele torstaiaamun parhaat palat yläpuolelta.
Persoonallinen ja omalla tavallaan hyvin pelottava taideteos on tehty 3D-tekniikalla.
ALS-tautia sairastaa myös kuuluisa fyysikko Stephen Hawking, joka on hämmästyttänyt monia ja elänyt kyseisen sairauden kanssa jo vuodesta 1963.
Syksyn koittaessa on aika iloita metsien antimista. Tämä lisuke sopii sekä paistetun lihan että kalan kaveriksi.
Novan toimitukseen on ilmestynyt kolme ällöttävää pölkkyä. Pölkkyjen takan ovat Minna Kuukka, Matti Ylönen ja Tuomas Rajala, jotka vastaavat klapien sienisadosta.
Lukuisat supertähdet ja yhtyeet ovat mukana kirjoittamassa kappaleita tulevaan Paavo Pesusieni -musikaaliin. Musikaali nähdään Broadwaylla vuosina 2016-2017.
Puolukan sato on vaihteleva: parhaista metsistä saadaan jättipotti, kuivuuden vaivaamilla kankailla sato voi olla olematon, kertoo Metsäntutkimuslaitos.
Sipoonkorven alueelta löytyi Metsähallituksen luontopalvelujen lajistokartoituksissa sienilaji, jota ei ole aiemmin nimetty tai kuvattu tieteelle.