Seitsemän oikein-ohjelmasarjan Tehtävä Telluksella palasi tiistaina kesälaitumilta ja ohjelman isäntä Marco Bjurström pörräsi innostuneena Novassa. Hän oli kutsunut vieraakseen ex-balettitanssija Minna Tervamäen.
Maanantaina Seitsemän Oikein - ohjelmasarja starttasi Katja Ståhlin emännöimän kaksituntisen voimin. Katja kutsui ensimmäiseksi vieraakseen, monelle Suurlähettiläistä tutun, Jussu Pöyhösen. Teemana oli nuoruuden kulmakivet.
Novan Seitsemän oikein - ohjelmasarjan perjantaisessa Katja Ståhlin emännöimässä Riskirajoilla - ohjelmassa vieraana oli Cristal Snow. Katjan ja Cristalin kaksituntinen oli täynnä naurua ja energiaa.
Lauantaisessa 7 Oikein- ohjelmasarjan Elämäni soundtrack -ohjelmassa Jarkko Luoman vieraana oli laulaja Irina, joka kävi läpi oman elämänsä merkittävimmät kappaleet ja tarinat niiden takaa.
Marco Bjurströmin tiistaisin kuultavassa 7 oikein -ohjelmassa on teemana haastateltavan tehtävä telluksella. Tiistaina 26.5.2015 kuultiin vapaan kirjoittajan ja näyttelijän Kaarina Hazardin tehtävästä maapallolla.
Tuomas Enbusken vieraana Novan 7 Oikein -ohjelmassa olivat maailman kuuluisimman teknologian vastaisen terroristin Unabomberin kanssa kirjeenvaihdossa ollut toimittaja Pekka Vahvanen sekä nuori start up -yrittäjä, diplomi-insinööri ja energiapakkaus Juhani Mykkänen. 
Evoluution nimissä voidaan selittää monia asioita, mutta mitkä ovat ihmisten yleisimmät harhaluulot teoriasta? 
Novan Seitsemän Oikein -ohjelmasarjan lauantainen kaksituntinen oli omistettu Anna Puun elämän merkityksellisimmille kappaleille ja tarinoille niiden takaa.
Näyttelijä ja kirjailija kertoi värikkäästä työhistoriastaan Katja Ståhlin vieraana Novan Seitsemän oikein -ohjelmassa.
Rita Strömmerin haastatattelussa ollut entinen ulkomaantoimittaja kertoo Suomen ja Venäjän välisestä suhteesta — mitä meistä puhutaan Venäjällä?
Kitarateknikon mukaan maailmanluokan bändiksi kasvaneen HIM:in alkukeikoilla oltiin humalassa ja koettiin aloittelevan bändin ongelmia. Hän kirjoitti kirjan, koska halusi auttaa nuoria välttämään hänen tekemänsä virheet. 
Suolistogurun ohjeet hyvään ruokavalioon ovat yksinkertaiset, eikä vinkkien mukaan sokeriinkaan kuole. Mutta mitä pähkinöitä kannattaisi välttää?
Ben Furmanin mukaan psykologinen maailmamme on tuomitseva. Ratkaisuksi hän toivoo raikkaampia ja positiivisempia työkaluja sekä työtapoja. 
Vuoden 2015 helsinkiläiseksi nuoreksi yrittäjäksi valittiin vantaalainen 33-vuotias Valtteri Lindholm. Armeijatavaraan erikoistuneen verkkokaupan perustanut Lindholm on omien sanojensa mukaan menestynyt myymällä suomalaiselle miehelle kelpaavaa rojua.
Tieteen viihdemies, viihteen tiedemies Ivan Puopolon sunnuntaisessa Seitsemän oikein -ohjelmassa oli aiheena  taikausko. Ivan oli kutsunut vieraiksi filosofian tohtori Marjaana Lindemanin ja psykologian tohtori Tapani Riekin.
Tiesitkö, että pelkkä syvään hengittäminen parantaa mielen- ja kehontilaa?