Radio Novan Aamussa Minnan mielestä pojat ovat kiipelialttiimpia ja Kimmo näyttää Minnalle videon... Aamukasin kisassa koetaan historiallinen hetki ja aurinkopaneeleiden toiminta aiheuttaa hieman huvitusta, kuuntele iltapalat tästä!
Tilastoissa huomioitiin painettujen teosten sekä cd-äänikirjojen lainat.
Valtaosa vastasi, että mielipiteensä voi Suomessa ilmaista vapaasti.
Nämä kymmenen yhdyssanaa kannattaa painaa mieleen.
Monesti sanan lisäämisen taustalla on esimerkiksi sanan ajankohtaisuus.
Radio Novan Aamu saa liikennetiedotetta ulkomailta asti ja Minna palaa nastamuumiointiinsa. Kimmon tekemä kotiinpaluu ylläri perheelle sai päätöksensä ja aamukasin kisan sanaselitys ei jätä ketään kylmäksi studiossa, kuuntele iltapalat tästä!
Ohjelmassa vierailee muun muassa Krista Kosonen, Jenni Poikelus ja Martti Suosalo.
Radio Novan Aamussa Kimmo tuo esiin virittelevät sanat ja Minna käy läpi sesonkeja. Kimmo on lämmittänyt taloa ja keskustelu ostoslistoista saa kuulijat lähettämään viestejä studioon, kuuntele Iltapalat tästä!
Tyypillisesti vuoden aikana kuolleiden henkilöiden Wikipedia-sivut kasvattavat liikennettään.
Maailman suosituin salasana on neljättä vuotta peräkkäin sama.
Pinja Sanaksenaho on tehnyt uraa tubettajana jo vuosikymmenen ajan, ja hän on uransa aikana kokenut myös vakavaa kiusaamista.
Uudella levyllä on haettu inspiraatiota muun muassa Billie Eilishista.
Nämä kymmenen yhdyssanaa kannattaa painaa mieleen.
Sanavalinnoilla on merkitystä siinä, millaista yhteiskuntaa rakennamme.
Perjantaisessa Novan Aamussa muisteltiin ikimuistoisimpia näyttelijänsuorituksia sekä polttareita. Kolmiyhdyssanoissa Markusta tuuraavaan Kimmon suoritus on niin ikään ikimuistoinen - omalla tavallaan. Minna tekee lähetyksen lopussa paljastuksen!
Radio Novan Aamussa Minna demotta Kimmolle juhlapaniikin ja selviää että Minna ja Kimmo ovat luotetuimpien ihmisten listalla sijalla...kolme?!? Perjantaiseen tapaa (pienen tauon jälkeen tosin) mukana on myös tottaka kolmiyhdyssanat, kuuntele Iltapalat tästä!