Tuttujen satuhahmojen elämä saa venäläistaiteilijan käsissä uuden käänteen.
Gordon Ramsay kiroilee käyttää f-sanaa peräti 212 kertaa uudessa ohjelmassaan. Keskimäärin mies kiroilee kerran minuutissa.
Niinan ollessa tiistaina pois, oli Anssin aika sooloilla. Miten pieleen Kiinasta tilatut tuotteet voivatkaan mennä? Mitä naiset haluavat kuulla miesten suusta juuri nyt? Mites se Anssin miehille järjestämä kisa nyt oikein menikään...
Moni kuulee etenkin englanninkielisten kappaleiden sanat väärin. Brittitutkimuksessa selvisi, että sama ongelma vaivaa myös useita englantia äidinkielenään puhuvia.
Tänään opittiin roppakaupalla uusia sanoja. Tiedätkö sinä esimerkiksi mitä tehdään kun littustetaan? Entäs kuinka kaukana on poronkusema? Jälleen opettavainen iltapäivä Radio Novan seurassa!
Kirjailija Sofi Oksanen toteaa olevansa ammatin puolesta naimisissa kielen kanssa.
Keskustelu on käynyt kuumana yhteisöpalvelussa.
Me Naisten kyselyyn tuli 10 000 vastausta.
Monet muistavat Sanna Rönnbergin X Factor -kilpailusta räppäri Sanana.
Mun Sydän -kappaleen sanoitukset aiheuttivat keskustelua sosiaalisessa mediassa.
Monet turvautuvat salasanoja keksiessä samaan, tuttuun salasanaan, jonka muistaa helposti. Tämä ei kuitenkaan ole turvallisin salasana, jolla voit suojata yksityistietojasi.
Novan kuulijat innostuivat tarjoilemaan lapsiystävällisiä kirosanan korvikkeita. Kuuntele ja valitse suosikkisi!
Aki ennustaa Minnasta tulevaa aamuköpöttelijää ja toteaa samalla Minnan olevan täydellinen yhden illan juttu johtuen siitä että hän häipyisi paikalta ennen auringonnousua. Keskustelua herättää myös eettiset kivekset ja sanasokeus häikäisee Minnan näkökenttää. Ohessa myös Minnan mahtavat vinkit Tapparalle illan tulevaan peliin. Kuuntele aamun parhaat palat!
Anssi toi työmatkaltaan hauskan kielitestin. Niina ja kuulija epäonnistuivat huvittavasti, mutta miten käy sinun?
Mikko Suursalmi pistää Niinan tietämyksen koetukselle kysymällä mikä on lahtikko. Kuuntele Niinan hulvaton veikkaus!
Sivistyssanojen ymmärtäminen ei aina ole helppoa.