Radio Novan Aamussa yritetään nousta kuopasta jos toisestakin ja pohditaan Akin tulevaa lottovoittoa. Minna miettii jalkapalloon jo vuosikymmeniä kuulunutta tapaa ja mietitään myös vaaleja, kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna tuo tiimille pikkusuolasta ja Akin mielenpäällä on nhl - äidit. Norjalais - dj Kygo aiheuttaa (taas) keskustelua studiossa ja PartaMarkus tuo esiin virheet, joista olisi pitänyt oppia, kuuntele parhaat palat tästä!
Novan Aamussa muistellaan sen 23-vuotista taivalta. Aki avaa armeija aikojaan sekä pohtii ikuista risteilyä ja Minna puolestaan pureutuu Espanjan ex-kuninkaasta esiin nousseisiin kohuihin.
Radio Novan aamu räjähtää nauraen käyntiin, kun Akin perjantainen toiminta herättää hilpeyttä studiossa. Minna ja Aki pohdiskelevat yhdessä tulevia Norsupallon SM-Kilpailuja, mistä on oikein kyse? Keskustelu suomalaisista risteilyaluksista nostattaa tunteet pintaan, miksi Aki on edelleen siskollensa katkera? DJ AKI L on saanut hurjan määrän fanipostia aamun kuulijoilta ja panokset kovenevat.
Radio Novan iltapäivässä Anssi ja Niina puhuvat karkeista hammastahnaan, ja unissa puhuminen saa kuuntelijat kertomaan omia tarinoitaan. Onnistuivatko Anssi ja Niina ostamaan alkoholia alaikäisinä? Mitä Anssin mielestä tapahtuu naiselle silloin kun he täyttävät 40 vuotta, miten miehelle käy ikääntyessä? Kuuntele ja tiedä!
Anssi ja Niina miettivät, miten toimii elämä mielikuvituspoikaystävän kanssa, ja lisäksi listataan pahimmat korvamadot. Mutta mitä kävi Anssin juomaostoksille abiristeilyllä? Kuuntele, niin tiedät!
Retroristeily järjestetään maaliskuussa.
Anssin ja Niinan tuotantokopissa istuu Markus. Markus on nummelasta, nRadio Novan Iltapäivä ma-to klo 14-18.äyttää Koop Arposelta ja kuulostaa Arttu Wiskarilta eikä osaa kulkea oikeasta ovesta ulos bussista. Markuksen kaveriporukan pikkujoulureissu peruuntui hieman yllättävästäkin syystä.
Retroristeily järjestetään jo viidettä kertaa.
Kay Longstaff putosi risteilyalukselta ja vietti kymmenen tuntia ajelehtien merellä Kroatian lähellä.
Radio Novan Retroristeily täytti Viking Mariallan viime viikonloppuna.
Historian toinen Retroperjantai-miitti järjestetään toukokuussa.
Suomen suurin ysäriristeily kasvaa entistä suuremmaksi, kun Pandora ja Chorale liittyivät esiintyjäkaartiin.
Oku Luukkaisen luotsaaman Retroristeilyn liput uhkaavat loppua ennen kuin risteilyn esiintyjiä on edes ehditty julkaisemaan.
Historian neljän Retroristeily järjestetään Viking Mariellalla. Kaikki aiemmat ovat olleet loppuunmyytyjä.
Läski mulkku -biisi ei saanut aluksi lainkaan radiosoittoa sen nimen takia.