Talviajan kelien muutoksiin varaudutaan talvinopeusrajoituksilla.
Kesärajoituksiin palataan vasta maalis-huhtikuun korvilla.
Etelä-Suomen aluehallintovirasto on päättänyt, että Uudenmaan kokoontumisrajoitukset poistuvat lokakuun alussa.
Janne otti yhteyden Lontooseen, jossa asustelee Kaisa. Lontoo alkaa pikkuhiljaa herätä henkiin sillä rajoitukset ovat poistumassa. Kaisan kesäsuunnitelmat ovat selkeät ja säät hellivät paikallisia. Mitä pitää huomioida jos halajaa muuttaa Iso-Britanniaan? Kuuntele Jannen ja Kaisan keskustelu kokonaisuudessaan tästä!
Janne otti yhteyden Tanskaan, jossa aurinko hellii Jenna Jenseniä. Millaiset ovat tällä hetkellä Tanskan kokoontumisrajoitukset ja mikä on Jennan mielestä paras juttu mitä Tanskassa voi kesällä tehdä? Kuuntele Jannen ja Jennan keskustelu kokonaisuudessaan tästä!
IL:n tietojen mukaan valtioneuvoston kansliassa valmistellaan rajoituksia, joilla vapaa-ajan lähikontaktit rajattaisiin vain omaan kotitalouteen tai yhteen sen ulkopuoliseen henkilöön kerrallaan. Liikkuminen kodin ulkopuolella olisi rajoitusalueilla sallittua vain virkistysmielessä tai välttämättömistä syistä.
THL:n mukaan rajoituksen olisi syytä olla voimassa ainakin kolmen viikon ajan.
Maanteillä siirrytään talven ja pimeän vuodenajan takia alennettuihin nopeusrajoituksiin tämän viikon aikana eli kuun loppuun mennessä koko maassa.
Peräkärryllä saa kätevästi kuljetettua tavaraa vaikkapa mökille. Liikenneturva muistuttaa kärryn kanssa autoilevia kahdeksankympin nopeusrajoituksesta. Kuormaa vedettäessä korostuvat myös muun liikenteen seuraaminen ja ennakoiva ajotapa.
Pyöräilijöille saattaa tulla nopeusrajoituksia taajama-alueille, kertoo Helsingin Sanomat.  
Talviajan alennettuja nopeusrajoituksia aletaan poistaa huhtikuun kahden ensimmäisen viikon aikana, kertoo Liikennevirasto.
Suomi siirtyy seuraavien viikkojen aikana talvi- ja pimeän ajan nopeusrajoituksiin. Talvea ennakoivat nopeusrajoitukset tekevät tieliikenteestä turvallisemman, muistuttaa poliisi.
Helsinki-Vantaan lentokentän yöliikenteeseen tulee rajoituksia.