Uudessa Tuntematon Sotilas -elokuvassa esiintyvät Juho Milonoff ja Andrei Alén kertovat Radio Novan Viikonlopussa elokuvan kuvauspäivistä, jotka olivat kokeneillekin näyttelijöille erittäin koettelevat.
Valmentaja ja kirjailija Anna Taipale kertoo, miten mm. liialliseen itsekriittisyyteen ja -inhoon menevän energian voi siirtää omaan hyvinvointiinsa.
Jääkiekkoilija Tommi Kovasen ura päättyi vuonna 2013 taklaukseen, jonka seurauksena hän sai myös aivovamman. Tästä alkoi taistelu, jota varjosti häpeä, yksinäisyys ja asioista vaikeneminen. Nyt Kovanen on kirjoittanut kokemuksistaan kirjan yhdessä Jenny Rostainin kanssa. Kuolemanlaakso on kertomus jääkiekkoilijan elämästä, taklausten ja aivovammojen seurauksista, mutta myös rohkeudesta ja selviytymisestä. Mikä sai Kovasen loppujen lopuksi kirjoittamaan kokemuksistaan kirjan? Entä mitä rankan tarinan uudelleen läpikäyminen vaati? Kuuntele koko haastattelu.
Näyttelijä Tommi Korpela kertoo Niina Backmanin haastattelussa, minkälainen kokemus tuorein elokuvaprojekti oli.
Miksi jokaisen pitäisi viettää aikaa Lapissa? Mitkä ovat ehdottomia vierailun arvoisia paikkoja pohjoisessa erämaassa? Entä mitä on Lapin hulluus? Juontaja Mikko Peltola kertoo, mikä sai hänet rakastumaan aikoinaan pohjoiseen Suomeen.
Niina Backman keskustelee kahden eri sukupolven edustajan kanssa rohkeudesta ja miten siihen suhtautuminen muuttuu vuosien myötä.
Juontaja Jenni Pääskysaari ja Niina Backman keskustelivat rohkeudesta ja pohtivat, mitä pelko on ja miten se vaikuttaa ihmisten käyttäytymiseen.
Juontaja Baba Lybeck kertoo Niina Backmanin haastattelussa, että jokainen esiintymistilanne vaatii häneltä erittäin paljon rohkeutta.
Juontaja Jone Nikula kertoo Niina Backmanin haastattelussa elämänsä hetkistä, jotka vaativat erityisen paljon rohkeutta.
Terapeutti ja kirjailija kertoi avoimesti omasta surutyöstään. Kuuntele haastattelu!
Radio Novan viikonlopussa kuullaan vaimonsa menettäneen Tommy Hellstenin tarina.
Seitsemän vuotta sarjasta pois ollut näyttelijä Olga Temonen odottaa innolla roolihahmonsa Nooran paluuta sarjaan. Temonen myöntää vaivaantuvansa aina tietyssä kohdassa sarjan kuvauksia.
Minkälainen festarikävijä keikkoja tahkova Paula Vesala on? Miten hänen biisinsä syntyvät ja millaisia tarinoita löytyy niiden takaa? Entä mitä kaikkea on luvassa syksyllä käynnistyvällä konserttisalikiertueella? Kuuntele koko haastattelu.
Uuden Se oikea -sinkun julkaissut Jenni Vartiainen on palannut tauon jälkeen festarilavoille. Minkälainen festarikävijä nainen on itse? Entä mikä on hänen paras festarimuistonsa? Millaiset tarinat löytyvät uusien sinkkujen takaa ja mitä kaikkea on luvassa syksyllä starttaavalla konserttisalikiertueella? Kuuntele koko haastattelu.
Monen huolena on ollut se, ettei kuolleen tietoja pysty poistamaan sosiaalisesta mediasta kuoleman jälkeen. Nyt myös siihen on tullut muutos suomalalaisten toimesta.
Parhaillaan Teatteri Jurkassa pyörivä "Hullu" -näytelmä kertoo sen ohjaajan omista mielenterveysongelmista. Ohjaaja Hurme kertoo Niina Backmanin haastattelussa psykoosiin sairastumisesta ja suljetulla osastolla olemisesta.