Pullat erosivat selvästikin toisistaan muun muassa koostumukseltaan.
Voice.fi:n toimitus testasi yhteensä viisi erilaista hillotäytteistä laskiaispullaa, joista yksi nousi ylivoimaisesti testin kärkeen.
Suvi jakaa henkilökohtaisen tarinan ja pelkoa sen taustalla. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Saraa, jonka puoliso haluaa ostaa moottoripyörän ja Sara haluaisi muuttaa hänen mieltään. Ruoka ja näpistykset puhuttavat myös studiossa. Suvi toi pullaa palaveriin, mutta saako viimeistä palaa syödä? MYSTEERIKISA RATKEAA, kun Pekka yllättää Eskon ja Suvin osuvalla kysymyksellä. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Radio Novan Iltapäivässä jollain on epäonnen maanantai 13.päivä.
Eskolla on ollut tanssi täyteinen viikonloppu ja Suvilla suuri linnun pelastusoperaatio.
Keskiviikkona hönöiltiin ja hölmöiltiin. Ysärin vaatemuodissa palattiin uskispiirien tyyliin, mutta mitä tapahtuikaan paljon käytetyille saappaille? Millainen on laatikkopyörä? Entä kuuluuko niitä ruuveja ja muttereita jäädä yli?
Iltapäivästä tuttu punkkutorstai sai aikaan Lanseeraa oma torstaisi -osion, josta päästiinkin luonnollisesti selvittämään märemmän pullan salaista asetta. Mutta minkä lörpsötys sai Anssin pinnan kiristymään, ja miten päättyi Niinan munkinvettymisriita? Kuuntelemalla se selviää!
Klassiset lihapullat ovat mitä parhainta kotiruokaa eivätkä vaadi suurta vaivaa.
Vegaanivaihtoehto pyrkii jäljittelemään mahdollisimman paljon klassikoksi muodostuneita lihapullia.
Kotiruokien klassikosta on monta versiota, mutta kokeiluun kannattaa ottaa herkullisen maistuva resepti.
Korvapuustihampurilainen on mielenkiintoinen keksintö.
Olympialaiset lähestyvät, ja sekös herättää ajatuksia ilmoille. Onko junamatka Tampeelle ollut aina liian lyhyt? Onko urheilijoilla tarpeeksi kondomeja kisoissa? Kuuntele aamun parhaat!
Tällä Vapun reseptillä valmistat helposti maukkaita thai-kanapullia.
Rahkapullat ovat yksi pääsiäisen leivontaklassikoista. Makoisa rahkatäyte tuokin pullaan herkullisen lisän.
Laskiainen lähestyy jo kovaa vauhtia ja mikäpä kyseiseen päivään kuuluu paremmin kuin laskiaispulla. Perinteitä voi kuitenkin rikkoa pullareseptissä pienillä uudistuksilla.
Radio Novan miesjuontajat olivat suhteellisen pulassa osallistuessaan kansallisen korvapuustipäivän leipomistehtävään.