Keskiviikkona hönöiltiin ja hölmöiltiin. Ysärin vaatemuodissa palattiin uskispiirien tyyliin, mutta mitä tapahtuikaan paljon käytetyille saappaille? Millainen on laatikkopyörä? Entä kuuluuko niitä ruuveja ja muttereita jäädä yli?
Iltapäivästä tuttu punkkutorstai sai aikaan Lanseeraa oma torstaisi -osion, josta päästiinkin luonnollisesti selvittämään märemmän pullan salaista asetta. Mutta minkä lörpsötys sai Anssin pinnan kiristymään, ja miten päättyi Niinan munkinvettymisriita? Kuuntelemalla se selviää!
Klassiset lihapullat ovat mitä parhainta kotiruokaa eivätkä vaadi suurta vaivaa.
Vegaanivaihtoehto pyrkii jäljittelemään mahdollisimman paljon klassikoksi muodostuneita lihapullia.
Kotiruokien klassikosta on monta versiota, mutta kokeiluun kannattaa ottaa herkullisen maistuva resepti.
Korvapuustihampurilainen on mielenkiintoinen keksintö.
Olympialaiset lähestyvät, ja sekös herättää ajatuksia ilmoille. Onko junamatka Tampeelle ollut aina liian lyhyt? Onko urheilijoilla tarpeeksi kondomeja kisoissa? Kuuntele aamun parhaat!
Tällä Vapun reseptillä valmistat helposti maukkaita thai-kanapullia.
Rahkapullat ovat yksi pääsiäisen leivontaklassikoista. Makoisa rahkatäyte tuokin pullaan herkullisen lisän.
Laskiainen lähestyy jo kovaa vauhtia ja mikäpä kyseiseen päivään kuuluu paremmin kuin laskiaispulla. Perinteitä voi kuitenkin rikkoa pullareseptissä pienillä uudistuksilla.
Radio Novan miesjuontajat olivat suhteellisen pulassa osallistuessaan kansallisen korvapuustipäivän leipomistehtävään.
Lihapullapasta on ruoka, joka harvemmin jättää ketään kylmäksi.  Tämä pasta sopii myös arkeen, sillä lihapullat kypsyvät nopeasti ja kätevästi tomaattikastikkeessa, jolloin ne imevät itseensä ihanat kastikkeen maut.
Sunnuntaina vietetään vietetään kansallista korvapuustipäivää. Maailmalta löytyy vastineita Suomen perinteiselle kahvin kyytipojalle.
Tällä viikolla mennään astetta helpommalla, mutta sitäkin herkullisemmalla reseptillä. 
Kun Ruokakesko joutui luopumaan lihapyöryköiden liha-etuliitteestä, nousi aihe otsikoihin myös maailmalla. Lähinnä englanninkielisillä verkkosivuilla sanayhdistelmä meatballs, ilman etuliitettä herättää hilpeyttä. Ovatkohan suomalaiset lihapalli…ei kun pullat pian yhtä kuuluisia kuin ruotsalaisetkin?
Laskiaistiistai on suomalaisille tuttu perinne, jolloin syödään hernerokkaa, pannukakkuja sekä laskiaispullia. Useille laskiainen tarkoittaa kuitenkin liikunnallista päivää, jolloin lähdetään porukalla ulkoilemaan ja pulkkamäkeen.