Radio Novan Aamussa ruoditaan eilisiä Linnan juhlia, joista Minna on tehnyt ahkerasti muistiinpanoja. Kimmo pohtii, miksi itsenäisyyspäivää juhlitaan niin vakavin mielin, ja Minna ja Markus paljastavat, millä taktiikalla lottoavat. Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamun vuoden 2021 viimeinen lähetys! Hyvää joulua kaikille!
Kohta sinäkin olet mestari piparien koristelussa.
Juustokakku on helppo tehdä jouluisella twistillä.
Radio Novan Aamussa Aki ja Minna yllättävät tuottaja Parta-Markuksen heti aamusta. Studiossa tuoksuu vahvasti pipari ja mietitään myös vanhoja mainoksia, kuuntele parhaat palat tästä!
Keskiviikkona puettiin terapiahattu päähän ja oltiin piparit törröllään. Onko mäet kutistunut vai ollaanko me vaan tultu vanhoiksi?? Mitä tapahtui Vuolenkoskella?
Kohta sinäkin olet mestari piparien koristelussa.
Juustokakku on helppo tehdä jouluisella twistillä.
Piparkakkutalo taiteilija Aki kertoo mielenkiintoisia uutisia piparimaailmasta. Vakavat poliittiset keskustelut valtaavat studion, mutta onneksi vain hetkeksi.. Minna nimittäin räväyttää pöytään jälleen kerran ihon kananlihalle nostattavan errroottisen aamusadun!
Jos leivonta ei houkuttele, syntyy jouluinen jälkiruoka nopeasti ja helposti.
Piparinkäryinen Minna on studiossa ja Aki on vaipunut angstin valtaan. Minna selvittää pikkujouluaikana taksiin jääneitä asioita ja Aki miettii Kouvolan Cumuluksessa yöpymistä. Kuuntele parhaat palat tästä.
Radio Novan Aamun studiossa juhlistettiin lasten oikeuksien viikkoa, kun 12-vuotias Fanni pääsi esittämään toivelaulunsa lähetyksessä! Varpaiden lutkuttaminen on isosti Akin huulilla ja Minnan lupaus syödä hatullinen jotain alkaa pelottamaan.
Sarah Hunstead halusi varoittaa vanhempia nappiparistojen vaarallisuudesta.
Kokkolainen Sanna ikuisti kotikaupunkinsa kauniiseen piparkakkuasetelmaan.
Herkullisessa makupalassa yhdistyvät kaksi joulun klassikkoa.
Partiolaistyttö myi keksejä kadulla Kaliforniassa, kun hänen rahansa varastettiin.