Pekka Lehtisen ja Jarkko Sipilän Rikospaikkaradio-podcastissa kuullaan rikoksiin liittyviä nauhoitteita, jotka saattavat järkyttää.
Vinkkimiehet eli Jarkko Sipilä ja Pekka Lehtinen ovat syksyn aikana käyneet läpi ajankohtaisia rikostapauksia. Nyt on yhteenvedon aika eli mitä rikosrintamalla tapahtui vuonna 2015. 
Vinkkimiehet eli Jarkko Sipilä ja Pekka Lehtinen pitävät kahvitauon Helsingin oikeustalolla ja pohtivat samalla ajankohtaiset tapahtumat rikoskentältä.
MTV.fi:n Vinkkimiehet Jarkko Sipilä ja Pekka Lehtinen olivat Katja Ståhlin vieraina valaisemassa käynnissä olevia oikeudenkäyntejä ja rikoksien tutkintaa.
Vinkkimiehet eli Jarkko Sipilä ja Pekka Lehtinen käyvät viikoittain läpi ajankohtaiset aiheet rikoskentältä. Lauantain 21.11. lähetyksessä käsiteltiin poliisihallinnon uutta kiusaamisepäilyä, haastateltiin poliisjohtaja Aarnion asianajajaa Riitta Leppiniemeä ja käsiteltiin Pariisin terrori-iskuja.
Vinkkimiehet eli Jarkko Sipilä ja Pekka Lehtinen käyvät viikoittain läpi ajankohtaiset aiheet rikoskentältä. Lauantaina 7.11. aineina ovat mm. katoamismysteerit, Pöngän kidnappaussyyte ja Aarnio-case.  
Jarkko Sipilän ja Pekka Lehtisen aiheina tällä viikolla pitsagate ja jättimäinen huumeiden takavarikointi.
Vinkkimiehet eli Jarkko Sipilä ja Pekka Lehtinen käyvät tälläkin viikolla ajankohtaisten rikosjuttujen kimppuun. Aiheina mm. turvanpaikanhakijat, Töölön yliajo, rakennusbisneksen lahjusepäilyt ja Nela Utkinan etsinnän jatkuminen.
Novan vinkkimiehet Jarkko Sipilä ja Pekka Lehtinen käsittelivät taajuudella lokakuun ensimmäisenä lauantaina muun muassa turvapaikanhakijoita, tiedustelua, harmaata taloutta ja polisin edustusmenoja. Ja nousipa esille eräs maineensa loannut poliisipamppukin.
Nela Utkinan katoamismysteeri on yksi viime viikkojen puhutuimmista tapauksista. Naisen päämäärätietoisen käytöksen takia ulkopuolisen murhamiehen liittyminen tapaukseen tuntuu Vinkkimiehistä epätodennäköiseltä, mutta kaikki on yhä mahdollista.
Välttyikö Esko Aho täpärästi rikosepäilyltä STT:n dopingjutussa? Asiasta kävi keskustelemassa MTV3-kanavan 45-minuuttia ohjelman toimittaja Pekka Lehtinen.