Ylitarkastaja Juhani Ruutu poliisista kertoo painopisteen kääntyneen passijonoissa viime vuosina pitkälti jonottavien asiakkaiden palveluun.
Schengen-alueella liikkuminen on vapaata alueella laillisesti oleskeleville.
Korona-aika ruuhkautti poliisin lupapalvelut pitkäksi aikaa.
Kaikki tarvittavat asiakirjat on syytä tarkistaa ajoissa.
Uusia passeja myönnetään 13. maaliskuuta alkaen.
Kimmo on fossiili ja tallentaa vieläkin ohjelmia televisiosta mm. 28 jaksoa Australian rajalla. Markus esittelee bisnesideansa ja Minna pohtii, saako kukaan ikinä hyvää passikuvaa. Miksi Kimmo oli vielä eilen vakaassa parisuhteessa?
Tänään juhlitaan kansallista Salatut Elämä -päivää ja pidetään ylistyspuheita sarjalle. Markus haluaa maistattaa Tom Hanksin lempijuomaa light Cocagnea. Kimmon lempi-ihminen Laura tekee paluun ja Minna pohtii Pinterestin saloja.
Tähkä kertoo kokemuksestaan suositulla Instagram-sivullaan.
Radio Novan Iltapäivässä tänään passit ja koirat puhututtavat.
Radio Novan Aamussa tehtiin karmea lähetys lähestyvän Halloweenin kunniaksi. Henkilötodistukset ja viranomaisten kysymykset aiheuttivat keskustelua, visaillaan ja puhutaan aisteista. Mukana myös viikonlopun ruokavinkit, kuuntele parhaat palat tästä!
Passin uusimisprojekti yllätti Anssin - tällä kertaa positiivisesti. Lisäksi Niina kertoo linnunkakkakikkoja sekä vinkkejä siihen, miten suojautua rosvoilta reissussa. Tuottaja Piipari käy myös kertomassa silmälääkäritarinansa.
Minna lunasti lupauksensa ja kävi moikkaamassa puuystäväänsä, samalla Aki sattui (taas) kävelemään tv:n ohi Salattujen Elämien aikaan. Akin mielestä mainoskupongit ovat ainoa asia mitkä ovat säilyneet 20 vuoden takaa ja lopuksi Minna ja Aki myös päättävät selvittää onko heidän koiriensa kompassit kalibroitu. Kuuntele parhaat palat tästä!
Tämän vuoden vaikutusvaltaisimmat passit kuuluvat japanilaisille.
Ukrainalainen laulaja joutui ongelmiin lentokentällä ikänsä takia.
Amerikkalaisnainen yllättyi toden teolla saatuaan haltuunsa uuden passinsa.
Monet vanhemmat luulevat, että pelkkä savuttomuus lapsen seurassa riittää. Lapsella on silti riski altistua vaaralliselle passiiviselle tupakoinnille, selviää tutkimuksesta.