Lastenhankinta, yhteinen aika ja liian samanlaiset luonteet ovat asioita, jotka voivat aiheuttaa ongelmia parisuhteessa.
Runsas kofeiinipitoisten tuotteiden käyttäminen voi aiheuttaa iho-ongelmia.
Kuulijakysymys kummallisesta parisuhdeongelmasta sai Eskon, Jonnan ja Kesäaamujen kuuntelijat keskittymään toden teolla.
Merkkipäivien unohtaminen, asioiden kertomatta jättäminen ja syyllistämien ovat seikkoja jotka paljastavat, että kumppani ei ole yhtä sitoutunut suhteeseenne kuin sinä.
Eräs suurimmista hälytysmerkeistä on se, että tulevaisuuden haaveet ja suunnitelmat eivät koskaan tunnu muuttuvan sanoista teoiksi.
Ongelmista tulisi aina ensisijaisesti jutella kumppanin kanssa, ennen kuin vastoinkäymisistä kertoo muille.
Kumppaniin suhtautuminen itsestäänselvyytenä voi horjuttaa rakkautta parisuhteessa.
Parisuhteen ongelmista puhuminen ystävien kesken voi olla hyväksi sinulle, ystävyydellesi ja parisuhteellesi.
Kumppanin jatkuvasti vähättelevä ja mitätöivä asenne tunteitasi kohtaan ei kuuluu hyvään ja tasapainoiseen parisuhteeseen.
Eräs hälytysmerkki on se, että huomaat ottavasi aina syyt niskoillesi myös kumppanisi tekemistä virheistä.
Yölliset vessakäynnit voivat johtua myös siitä, että et saa tarpeeksi suolaa nauttimaasi nesteiden määrään nähden.
Anssi tikahtui nauruunsa lukiessaan kuulijakysymystä kaktuksista. Viestin lähettäjällä on totisesti melkoinen parisuhdepulma!
Istumme keskimäärin 10 tuntia joka päivä. Se tekee hallaa koko keholle, alakertaa myöten.
Esimerkiksi makuuhuoneen korkea lämpötila voi johtaa ihon epäpuhtauksiin. Myös kuukautisten aikana tulisi kiinnittää tarkempaa huomiota oikeanlaisiin puhdistustuotteisiin.
Kuulijakysymyksessä pohditaan sitä, voiko kumppanista erota kertyneiden lisäkilojen vuoksi. Anssi ja Niina yllättyvät kuulijoiden kommenteista.
Tuplatreffit tai pelkästään omien kavereiden kanssa vietetty viikonloppu voivat tuoda piristystä tylsäksi käyneeseen parisuhteeseen.