Tiistaina surffailtiin erilaisten työkalujen äänien maailmassa, ja pukeuduttiin napapaitaan ja 501:iin. Mitä eroa on rälläkällä ja räikällä ja mikä sitten on lokari? Entä miten ohjeita voikaan tulkita niin väärin?
Pertti Kurikan Nimipäivät julkaisi version Eppu Normaalin Kuka ön Pertti Ström? -kappaleesta. Biisi on toinen single Eput Rautaa 2 -tribuuttilevyltä, joka julkaistaan vuoden 2016 alussa.
Kappaleella juhlitaan kansainvälistä Maailman aids-päivää 1. joulukuuta 2015. Vuosittaisen teemapäivän tavoitteena on lisätä ihmisten tietoisuutta hivistä ja aidsista sekä kampanjoida hiv-tartuntojen ennaltaehkäisyn ja hiv-positiivisten oikeuksien puolesta.
Oma kappale pitää lähettää 8. syyskuuta mennessä. Uuden Musiikin Kilpailu järjestetään nyt viidettä kertaa. Voittaja on Suomen euroviisuedustaja ensi vuoden kisoissa.
Pertti Kurikan Nimipäivät aloittaa syksyn klubikiertueen Helsingin Tavastialta keskiviikkona 9.9.2015.
Kuvionuottien avulla jo tuhannet soitonopiskelijat ovat päässeet musiikin maailmaan.
Pertti Kurikan Nimipäivät ei selviytynyt jatkoon Eurovision-laulukilpailun finaaliin. Yhtye kisasi kappaleella Aina mun pitää ja jäi monien yllätykseksi semifinaalissa ilman jatkopaikkaa.
Pertti Kurikan Nimipäivät ei selviytynyt jatkoon Eurovision laulukilpailun finaaliin. Yhtye kisasi kappaleella Aina mun pitää.
Pertti Kurikan Nimipäivät esiintyy tänään Eurovision laulukilpailun ensimmäisen semifinaalin viidentenä kilpailijana. Yhtyeen kilpailukappale Aina mun pitää on kisahistorian lyhyin biisi.
Asiasta tiedottaa peliyhtiö Unibet. Suomalaispunkbändi on yhtiön viisuvedonlyönnissä neljännellä sijalla.
Novan aamu tavoitti Pertti Kurikan Nimipäivät -yhtyeen laulaja Kari Aallon puhelimitse juuri ennen lähtöä Wieniin. Edessä on melkoinen hulabaloo, sillä Suomen edustajat ovat nousseet jopa voittajasuosikiksi tulevissa euroviisuissa.
Suomen tämän vuoden Euroviisu-edustaja Pertti Kurikan Nimipäivät julkaisee kokoelma-albumin The Best of Greatest Hits perjantaina 8. toukokuuta. Albumi sisältää edustuskappale Aina mun pitää mukaan lukien 37 kappaletta.
Pertti Kurikan nimipäivät lähtee edustamaan Suomea ensi toukokuussa Eurovision laulukilpailuun Wieniin Itävaltaan.