Listan kärkisijoille nousivat uudet suosikit.
Tänään Radio Novan Iltapäivässä ihastelua aiheuttaa kaksi vuotias Martti ja taloyhtiöstä löytyneet varamummot. Kaverin puolesta kyselen -osiossa pohditaan voiko ystävyydestä kehkeytyä vielä romanttinen suhde. Entä miten Alexander Stubb häiriköi lapsena jääkiekkoilijoita ja mitä tästä seurasi? Keskustelua aiheuttaa myös myöhästely ja miksi vessassa käynti kestää niin kauan.
Radio Novan Aamussa Kimmon lomatuuraajana Ile Uusivuori. Minna ja Ile käyvät läpi muistisääntöjä ja tuottaja-Markus kyselee kohua herättäneestä tv-sarjasta. Melkein mahdoton marraskuu saa jatkoa ja nyt lähdetään ulos studiosta, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmo nukkui pommiin ja siitä keskustelu meni uniin. Minna ei ehkä muista mitä unta näki ja tuottaja - Markus on aikoinaan kirjannut ylös millaisia unia näki. Kimmo tuo esiin uuden harrastuksen ja Minna käy läpi lyhenteitä, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa käydään läpi autojen nimeämistä ja eläinten ikää. Minnalla on ajatus mitä hän voisi tehdä työkseen jos radioura päättyisi ja Kimmo on ensi viikon pois lähetyksestä, kuulet syyn täältä!
Almanakkaan pääsee myös 27 uutta suomenruotsalaista nimeä.
Radio Novan Aamussa Minnan petuniassa on kirvoja ja Aki sanoo ääneen jotain mitä ei kannattaisi. Aamussa puhutaan myös hellyttelynimistä ja sehän menee ihan sekoiluksi, kuuntele Jälki-Istunto tästä!
Radio Novan Iltapäivässä ruoditaan vuoden 2021 suosituimpien nimien listaa. Eskoa harmittaa miksi listalta löytyy vanhoja nimiä kuten Olavi, muttei Eskoa! Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Hannaa, jonka lapsi on muuttamassa pois pesästä, eikä hän ole valmis! Hesarin uutinen ennakkoluulottomasta rakkaudesta ja ennenäkemättömästä rakkaustarinasta saa Eskon ja Suvin kylmille väreille. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Radio Novan Päivässä pohditaan, voiko nimiä varata etukäteen omille syntymättömille lapsille. Luopumisen tuskaa aiheuttaa vanhoista asioista irti päästäminen ja voiko juhliin mennä hyvällä mielellä, jos kotona sairastetaan koronaa? Mukana myös Rea Tallgrenin haastattelu. Kuuntele kooste tästä!
Kuvassa Kaulanen poseeraa erikoisen tienviitan alla.
Pömppistä, Pirinpistoa ja Paska Avenueta. Johdattaako Assan vessan kassa Ukrainassa meidät Rotterdamiin? Tuliko kahdesta eri kirjasta sittenkin yksi ja sama?
Novan Aamussa eletään jännittäviä aikoja, kun studiotilat menivät vaihtoo ja Minnalla onkin alkuun pikkasen sopeutumisvaikeuksia. Norjalaisten haarukset menevät puheenaiheena kuin kuumille kiville ja mitkä olisi Akin ja Minnan rakkausnimet?
Radio Novan Aamussa Aki saa suoraa palautetta heti aamusta ja Minna muistelee Alppiaurinkoa. Tuottaja Parta - Markus miettii autojen liisausta muisteloidaan biisejä, kuuntele parhaat palat tästä!
Ikoniset näyttelijät ovat hyviä ystäviä ja lempinimet ovat sen mukaisia.
Yhdysvaltalainen Marijuana Pepsi Vandyck kokee, että poikkeuksellinen nimi on auttanut häntä kasvamaan vahvemmaksi ihmiseksi.
Kaikkien aikojen suositummat etunimet ovat vieläkin Maria ja Juhani.