Radio Novan Päivässä pelattiin ”mä en oo koskaan”-peliä. Glögit ja joulunamit ovat saapuneet kauppoihin ilahduttamaan jouluihmisiä ja ylioppilaskirjoitukset tuovat pientä painetta kirjoittajien arkeen. Mukana ravitsemusterapeutti Henna Rannikon haastattelu.
Radio Novan Päivässä oltiin erilaisten murresanojen kiemuroissa. Hirvikärpästen määrä kauhistutti mökkeilevää Niinaa ja kuulijat ovat olleet todistamassa erikoisia lentomatkoja. Studiossa vierailivat uuden albuminsa julkaissut Olavi Uusivirta sekä Mielipäiväkirja-podcastin tekijät Jenni Janakka ja Emilia Kujala.
Radio Novan Päivässä etsittiin parhainta kotiruokaa. Niinan fyssarikäynnillä jännitti eniten oma alusvaatevalinta ja monet kuulijat ovat toimineet sokkotreffien amorin lähettiläinä. Viikon aikana studiossa oli rutkasti naisenergiaa, sillä päivässä vieraili Vesalan ja Kaija Koon lisäksi myös Erika Vikman. Kuuntele lounastunti tästä!
Radio Novan Päivässä spekuloidaan, onko maapallolla muutakin elämää. Niinan kissalla Pörrillä on tarvetta astmapiippuun ja hirvikärpäset ovat palanneet kiusaamaan metsässä liikkuvia. Imetyskeskustelu aiheutti odotetusti keskustelua niin puolesta kuin vastaan.
Radio Novan Aamussa Akilla on idea ja Minna tuo uutisia Hämeenlinnasta. Aleksanteri Juuri pääsee täyttämään tarkoituksensa ja yllätetään vielä Niina Backman, kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Päivässä Niina innostui jakamaan lempituotteensa Sambal Oelekin sanomaa. Kuulija-Mia jakoi isomumminsa kertoman ohjeen kodin siivoamiseen ja kokki Teresa Välimäen peltiruoka sai veden kielelle. Mukana myös Nanna Bhosen ja Erinin haastattelu perjantailta.
Radio Novan Päivässä pohdittiin, saavatko miehet käyttää mekkoja. Elintarvikkeissa käytettävät ”erikoiset” lisäaineet naurattivat ja kuulijoiden kanssa käytiin kiivasta keskustelua myöhästymisestä.
Radio Novan Päivässä erilaiset virheelliset mainokset naurattivat. Koulut alkoivat tällä viikolla ja kuulijamme JP jakoi kauniin runon tuleville koululaisille. K-market Tervapadan Ville Kestilä kertoi meille mistä kiusaamisvapaasta vyöhykkeestä on kyse ja reilussa kerhossa puhuttiin kiusaamisesta. Mukana myös sienimaisteri Saimi Hoyerin haastattelu.
Radio Novan Päivässä Niina jakoi kotitekoiseen mansikkamehuun maukkaan reseptin ja keskusteli kuulijoiden kanssa tavoista, joista ei itse tiennyt mitään - Niina itse sai itse juuri tietää, että nuolee aina veitsen ruokaillessa, eikä ollut tähän koskaan ennen kiinnittänyt huomiota. Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Päivässä pohdiskeltiin GTA-pelin soveltuvuutta pienille lapsille. Niinalla ja Lorella oli erimielisyyksiä siitä, mikä on laturi ja uusi kauhuelokuva poistaa ihmisiä leffateattereista. Mukana myös ihana dippiresepti kesäisiä hetkiä varten. Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Päivässä naureskeltiin kuulijoiden tekemille inhimillisille tilausvirheille. Niinan hopeasoturi on jälleen remontissa, kun auton alla olevat muovitutit ovat hajonneet. Kuulija Retulla oli sähköpyörän kanssa haasteita ja saimme studioon myös kuuntelijoiden kesäisiä ääniä. Koosteessa mukana alkuviikosta käyty kesävisa ja Lauri Tähkän haastattelu.
Radio Novan Päivässä lävisteltiin kehoa ja pohdittiin pitääkö tatuoinnilla olla joku merkitys. Voiko isäntäväelle viedä jatkossa viinipullon sijaan rahaa? Mukana Mehiläisen neurologi Juha-Pekka Erälinnan haastattelu migreenistä sekä virolaisen Teflon Brothersin haastattelu. Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Päivässä pohditaan voiko eksän kanssa palata yhteen ja miten roskat saa parhaiten pois silmästä. Pirjon viikon kohokohta oli paimennuskurssi, jota seurasimme mielenkiinnolla tällä viikolla. Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Päivässä kummastellaan erilaisia salaliittoteorioita. Huimausta lähetykseen tuovat huvipuistolaitteet, sekä Loren tapa tankata. Mistä löytyvät Suomen maukkaimmat jäätelöpallot? Perjantaina päästiin myös jakamaan tuhat euroa kuulijalle Syntynyt voittamaan-skabasta. Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Päivässä hämmästeltiin ihmisten välinpitämättömyyttä roskaamisen suhteen. Öiset vessareissut jännittävät yllättävän monia meistä ja vilkas mielikuvitus saattaa lisätä kierroksia. Kierroksia lisäsi myös Suomeen rantautuvat lasten fitnesskisat. Mukana myös kuulijoiden viikonlopun suunnitelmia.
Radio Novan Päivässä ihailua aiheutti lintubongaajia kiinnostava harvinainen lintu. Viikon aikana selvisi myös, että Radio Novan kuulijoilla on käynyt erilaisissa tilanteissa hyvää tuuria. Koosteessa mukana myös uransa lopettavan Chisun haastattelu. Kuuntele audio tästä!