Mikä tulee olemaan Eskon bravuuri ja minkä yhtyeen paluusta kohistaan tänään? Vahvoissa makumuistoissa ollaan myös tänään.
Radio Novan Aamussa Akin makunystyrät pääsevät tositestiin kun Kuukan keittiössä maistellaan Australian kansallisherkkua. Keitä ovat henkilöt tuote-etikettien takana, mitä tekee ökyauton pyllyntunnistin ja miten menee Akin korvia punoittava tarina tiikerisalvasta? Kuuntele parhaat palat tästä!
Tiistaina kutsuttiin kadonneita avaimia ja makusteltiin mummon reseptejä. Onko Anssista tullut kissaihminen? Entä lähtikö mummoilu hieman laukalle?
Annette Muller ilmaisi toiveensa yksiselitteisesti, kun hänen tyttärensä saapui tarkistamaan, tarvitseeko hän jotain.
Sävyjä löytyy platinablondista syvään harmaaseen. Vai värjäisitkö vain pelkät otsahiukset?
Naiset eivät tiedä mitä naiset haluavat, joten sitä pitää kysyä mieheltä...putoaako Aki vastauksillaan kuoppaan? Kuukan jalat määrätään ämpäriin silakka-spahan ja historianurkkauksessa Akimus muistelee Metoikkien edesottamuksia. Kuka onkaan Alexa ja miksi hän nauraa sinulle räkäisesti? Naistenpäivänaamun tunnelmat linkistä alla
Niinan ja senioriasiakkaan hämmentävä kohtaaminen kauppajonossa kiristi hermoja.
Anssi esitti kiperän kysymyksen, johon Radio Novan Iltapäivän kuuntelijalla ja Niinalla oli selvä vastaus.
Oman sisäisensä mummonsa voi tunnistaa melkoisen helpostikin, mutta tärkeintä on muistaa se, ettei mummoilussa ole mitään pahaa!
Isoäiti halusi tehdä lapsenlapselleen ihanan lahjan tämän biseksuaalisuuden kunniaksi.
Torstaina oli mäkihyppy mielessä, mutta eikös se ole aina? Kuuntelijat olivat huolissaan Minnan mummokärryn aiheuttamasta villityksestä. Mikä sai Akin pettymään syvästi? Mikä sai Minnan hyppäämään lentoemännän korkokenkiin?
Sosiaalisessa mediassa suurta suosiota nauttiva turkulainen vapaaottelija Makwan Amirkhani halusi yllättää vanhainkodissa asuvan mummonsa esittämällä hoitajaa. 90-vuotiasta mummoa ei kuitenkaan noin vain höynäytetty! 
Sadie Sellerin poika ehti jo hätääntyä, kun äitiä ei löytynyt hoitokodin huoneesta. 79-vuotias mamma oli karannut vanhainkodista ottamaan tatuoinnin. Kysyttäessä mitä mieltä tämän teräksisen mummon perhe asiasta on, vastasi Seller yksikantaan, ettei häntä kiinnosta pennin vertaa.
Urjalan väestö tunnistaa jo kaukaa kissa-koruilla ja -silmälaseilla varustetun hahmon, jonka päätä koristavat komeat kissan korvat. Kyseessä on vastikään poskipäihin tatuoinnit ottanut maaseudun kissamummo Marjatta Mäkelä.
Radio Novan Kristoffer tuli kaapista helmikuussa eikä tiedä mihin suuntaan lähteä. Kaiken nähneet ja kokeneet menomummot Kristiina, Raili ja Eva-Riitta auttavat tatuoitua kolmekymppistä toimittajaa.
Maamme sohvaperunoita hemmotellaan tänä vuonna oikein urakalla. Juuri varmistui, että Vain elämää saa jatkoa. Suvi Koposen maailmalle singonnut Mallikoulu jatkuu pitkän tauon jälkeen tänä vuonna ja juuri alkanut 1001 Rikua esittelee näyttelijä Riku Niemisen monet puolet. Valitettavasti kuitenkaan näitä sarjoja ei televisiossa nähdä tänäkään vuonna.