Vai kuuleeko sittenkin? Radio Novan Iltapäivä kokosi yhteen muistojen äänikimaran. Testaa kuinka monta sinä muistat!
Nyt on etästudioaika metsän siimeksessä takanapäin, mutta mitkä ovat parhaat muistot, jotka siitä jäi mieleen? Millaisia möläytyksiä on kuultu lasten suusta? Mitä se äestys oikein tarkoittaa ja kuuluuko se muka yleissivistykseen? Entä missä on skutsi?
Ransu saa Akin palaamaan muistoissaan takaisin Nurmijärvelle, kun taa Minna yrittää myydä Akille ajatusta golfin harrastamisen hyödyistä. Minnan allaskaapissa on järjestys hukassa, eikä Akista ole tässä tilanteessa mitään apua. Pelastaako mysteerinen pussinviikkaja tämän ongelman?
Yllätysjuhlatkin voivat toimia lahjana.
Moni meistä on tehnyt lapsena jotain outoa.
Radiokanavan kuuntelijoilta kysyttiin, millaisia merkityksellisiä muistoja heillä on Radio Novasta. Yhdessä koskettavassa viestissä kuuntelija kertoi muistonsa edesmenneen Sari Seppälän työstä.
Kohu tuottojen ympärillä nousi Jussi Hakulisen, yhtyeen entisen jäsenen, kiellettyä soittamasta konserteissa kappaleitaan, elleivät tuotot mene hyväntekeväisyyteen. Yhtyeen jäsenet perustelevat valintaa konserttien kustannuksilla.
Eikö vanhemmilla olekaan loputtomasti rahaa?
Sovelluksen ominaisuuden ansiosta, menehtyneiden ihmisten tileille voi kirjoittaa erilliseen kunnianosoitusosioon muistokirjoituksia.
Muutoksen pelkääminen on eräs niistä piirteistä, jotka voivat paljastaa sinun jääneen liikaa kiinni menneisyyteen.
Iskäviikset, jotka myös mursuviiksinä tunnetaan, herättivät kuulijoissa yllättävän vahvoja tunteita.
Lentoliput ja kuntosalijäsenyyteen sitoutuminen aiheuttavat usein ylimääräisiä kuluja.
Häissä sattuu ja tapahtuu, eikä aina vaaratilanteiltakaan vältytä.
Lapset syyttävät menehtynyttä äitiään siitä, että hän hylkäsi heidät lapsuudessa.
Tarina kouluterveydenhoitajasta ja kylmästä lusikasta kummittelee monen mielessä tänä päivänäkin.
Anssi ja Niina ihastuivat puun tuoksuun aamukahvilla ja mieleen nousi kysymys: miksi? Kaksikko nappasi haastatteluun apulaisprofessori Mari Sandellin, joka tutkii mm. tuoksujen ja muistojen yhteyttä.